Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

El Huertanico (485412) - Atletico Alsanan (797731) » 209601407: T26/J11/X

Liga 209601407 Información oficial sobre el partido 209601407 en Hattrick

11.04.2009 14:10:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 11 / X.799 (96882)

El Huertanico Alineación oficial del equipo 'El Huertanico' en el partido 1 - 2 Els tios manels FC Alineación oficial del equipo 'Els tios manels FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
El Huertanico Alineación oficial del equipo 'El Huertanico' en el partido 2 - 0 Els tios manels FC Alineación oficial del equipo 'Els tios manels FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

El Huertanico

Goles Goles

  • 122 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Huertanico, atacant per l'esquerra al minut 37, va aprofitar el magnífic llançament de Sabin Ituarte per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 6 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Paul Alexa es va comportar com un juvenil al minut 6 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 18, Giuseppe Lambardi de Huertanico va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 78 (Lesión leve): Matteo Ceroni de Huertanico va abandonar el terreny de joc després de 78 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Jeff Vanparys va entrar en el seu lloc.

Els tios manels FC

Goles Goles

  • 138 Minuto 56 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Mateja Ivić arribés a peus de Nikolay Pankov, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a manels el 1 - 1.
  • 143 Minuto 70 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de manels va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Paul Alexa, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 8 (Ocasión de contra por la izquierda): manels van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 8, però Gilles Tessier va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 272 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del manels que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Gian Franco Lenoci, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alessandro Marasca de manels va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 33 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del manels puguin veure en Zaccaria Picchio jugant de nou; ja que al minut 33 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Mauro Pardo el va substituir sense tenir temps d'escalfar.