Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

LUGO CF FEMENINO (990805) - El Huertanico (485412) » 209601402: T26/J9/X

Liga 209601402 Información oficial sobre el partido 209601402 en Hattrick

28.03.2009 14:10:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 9 / X.799 (96882)

Xevezano C.F. Alineación oficial del equipo 'Xevezano C.F.' en el partido 2 - 5 El Huertanico Alineación oficial del equipo 'El Huertanico' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Xevezano C.F. Alineación oficial del equipo 'Xevezano C.F.' en el partido 2 - 3 El Huertanico Alineación oficial del equipo 'El Huertanico' en el partido
Tiene un resultado normal 2.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,6 % 17,9 % 56,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Xevezano C.F.

Goles Goles

  • 114 Minuto 30 (Gol de penalti): Una mà voluntària dins l'àrea visitant va significar un penal a favor dels locals al minut 30. Clarence Castillon, com era d'esperar, va aconseguir marcar-lo, fent pujar el 1 - 1 que empatava un partit molt renyit.
  • 112 Minuto 58 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Xevezano s'esgargamellaven dempeus per esperonar Clarence Castillon que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 58 i suposava l'empat a 2 per als locals.
  • 109 Minuto 78 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Jeanzinho Sales es va complicar la vida al minut 78 intentant esquivar Oskar Krasnyuk en comptes de refusar amb un xut llarg. Al final, el jugador del Huertanico, va robar-li la pilota i va marcar el 2 - 3 davant la inútil estirada del porter. En aquell moment, uns corbs que sobrevolaven l'estadi grallaven "Babau! Babau!"

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Al minut 36 es va veure una gran oportunitat per a Xevezano per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Gigi Spadon, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 209 Minuto 77 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): En Giuseppe Lambardi, que era capaç d'aixecar al públic del seu seient per jugades espectaculars i d'altres penoses, va fer una passada estúpida al seu porter que quasi acaba en gol per a Huertanico, però Clarence Castillon no va poder encertar el xut.
  • 213 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): El Xevezano va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Emre Can Yıldırım la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jordi Pruna de Xevezano amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

El Huertanico

Goles Goles

  • 172 Minuto 6 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Johann Lechl quedar desmarcat i marcar per a Huertanico al minut 6. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 142 Minuto 37 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 37 minuts quan Oskar Krasnyuk va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 1 - 2 per a Huertanico.
  • 143 Minuto 80 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Huertanico va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Anacondo Cordeiro, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 2 - 4.
  • 181 Minuto 83 (Gol por el centro): Al minut 83, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Giuseppe Lambardi va augmentar l'avantatge de Huertanico a 2 - 5 amb un xut ras arran de pal.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 35 (Lesión): Matteo Ceroni va sortir coix del terreny de joc, substituït per Yanaël Guibert. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.