Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

LUGO CF FEMENINO (990805) - Estrella Roja (437584) » 209601392: T26/J7/X

Liga 209601392 Información oficial sobre el partido 209601392 en Hattrick

14.03.2009 14:10:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 7 / X.799 (96882)

Xevezano C.F. Alineación oficial del equipo 'Xevezano C.F.' en el partido 5 - 1 Sarasani Damm Alineación oficial del equipo 'Sarasani Damm' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Xevezano C.F. Alineación oficial del equipo 'Xevezano C.F.' en el partido 7 - 0 Sarasani Damm Alineación oficial del equipo 'Sarasani Damm' en el partido
Tiene mala suerte 7.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Xevezano C.F.

Goles Goles

  • 113 Minuto 26 (Gol por la derecha): Després de 26 minuts de partit, Clarence Castillon igualava per Xevezano en rematar una jugada d'atac per la dreta.
  • 122 Minuto 77 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Xevezano contenien la respiració mentre en Juan Esteban Maestre Cozar s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.
  • 133 Minuto 81 (Gol por la derecha): El 3 - 1 va pujar al marcador quan Xevezano va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Edgars Markvarts des de dins de l'àrea.
  • 106 Minuto 85 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Clarence Castillon sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 85 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 4 - 1 al marcador.
  • 132 Minuto 86 (Gol por la izquierda): Al minut 86, Xevezano va aconseguir el 5 - 1 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Edgars Markvarts, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 73 (Ocasión de penalti): Quan passaven pocs segons del minut 73, el col·legiat va assenyalar un penal força clar. En Clarence Castillon sempre els tira per la dreta i en Oliver Sterl, que ho sabia, va llançar-se just abans que xutés per blocar la pilota sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Jeanzinho Sales es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 22 (Lesión): El jugador de Xevezano Koldo Bildostegi va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Paco Landen va entrar en el seu lloc.
  • 095 Minuto 84 (Lesión): Felipe Martínez Barón va sortir coix del terreny de joc, substituït per Kai Verhoeven. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.

Sarasani Damm

Goles Goles

  • 172 Minuto 24 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Zebulón Arilla quedar desmarcat i marcar per a Sarasani al minut 24. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 47 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Gigi Spadon va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 47 de joc.
  • 271 Minuto 50 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Nurullah Güneş ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a José Miguel Guernica de Sarasani la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 83 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, José Miguel Guernica de Sarasani es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 83.