Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Transportes Yecla Express (796030) - fidelcastro FC (308765) » 209598110: T26/J12/X

Liga 209598110 Información oficial sobre el partido 209598110 en Hattrick

18.04.2009 14:10:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 12 / X.740 (96823)

ATOMIC FC Alineación oficial del equipo 'ATOMIC FC' en el partido 3 - 2 LA PEÑA DE LA PLAZZAA Alineación oficial del equipo 'LA PEÑA DE LA PLAZZAA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
ATOMIC FC Alineación oficial del equipo 'ATOMIC FC' en el partido 3 - 2 LA PEÑA DE LA PLAZZAA Alineación oficial del equipo 'LA PEÑA DE LA PLAZZAA' en el partido
Tiene un resultado normal 3.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.91Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
68,5 % 8,8 % 22,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ATOMIC FC

Goles Goles

  • 108 Minuto 61 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Chorche Cereceda encara no sap com va treure's del barret una passada impressionant des de la línia de fons, quasi sense angle, que en Paco Cerjo només va haver d'empènyer la pilota per fer pujar el 1 - 2.
  • 111 Minuto 71 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 71, Jadranko Nevešćanin de ATOMIC empatava el partit: 2 - 2.
  • 123 Minuto 72 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 3 - 2 al minut 72 gràcies a la jugada de David Vaquer, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Chiquinho Alma Negra va disposar d'una bona oportunitat al minut 28, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!
  • 201 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Dino Zerbel no va entrar per centímetres.
  • 201 Minuto 54 (Ocasión por el centro): Al minut 54, Hemetério Seuanes va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.
  • 233 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): En Jesús Millet es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 64 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): David Vaquer, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.

LA PEÑA DE LA PLAZZAA

Goles Goles

  • 172 Minuto 7 (Gol por la izquierda): Passats 7 minuts de partit, PLAZZAA es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Íñigo Cueva es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 183 Minuto 16 (Gol por la derecha): Al minut 16, un xut de Pedro Caba des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 2 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): Es duien 4 minuts de partit jugats quan Chagai Kishon va estar a punt de posar per davant a PLAZZAA amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Juan Espindola va impedir un gol cantat.
  • 209 Minuto 5 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys de Chorche Cereceda van haver de treure-li les castanyes del foc ja que aquest va voler driblar en Joan Oliveras a dins de la seva pròpia àrea. Com que va perdre la pilota, els companys van haver de córrer per esmenar l'error i robar la pilota un altre cop.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Elvis Marascalchi de PLAZZAA es va emportar una amonestació al minut 10 per provocar un rival.