Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

cerezo kings (1435002) - villafeliz fc (1457310) » 209597889: T26/J13/X

Liga 209597889 Información oficial sobre el partido 209597889 en Hattrick

25.04.2009 14:10:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 13 / X.736 (96819)

Carabantiums Alineación oficial del equipo 'Carabantiums' en el partido 1 - 4 Almirall Alineación oficial del equipo 'Almirall' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Carabantiums Alineación oficial del equipo 'Carabantiums' en el partido 1 - 7 Almirall Alineación oficial del equipo 'Almirall' en el partido
Tiene un resultado normal 0.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.91Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,8 % 0,1 % 99,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Carabantiums

Goles Goles

  • 115 Minuto 80 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 80 minuts de joc, Ricardo Ruiz Girón, corrent com un esperitat, superà primer Brás Abrunho per velocitat, i després el porter posant el 1 - 3 al panell. Mare de Déu, quina gambada!

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 5 (Ocasión de contra por la izquierda): Carabantiums van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 5, però el xut de Abel Turza des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 285 Minuto 33 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Carabantiums la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 203 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): Carabantiums va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Rafa Puche va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Peer Møller va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Vicente Gazpio de Carabantiums la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 74 (Evento clima: sol, K.O. rápido): El sol espatarrant que feia aquell dia va perjudicar sens dubte a Vicente Gazpio, que no va rendir al seu nivell habitual.

Almirall

Goles Goles

  • 172 Minuto 17 (Gol por la izquierda): Almirall va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 17. Xavi Peñafiel va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 181 Minuto 23 (Gol por el centro): Al minut 23, Daniel Kaiser va augmentar l'avantatge de Almirall a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 181 Minuto 77 (Gol por el centro): Serafín de la Puerta va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 77, i va fer pujar el 0 - 3 per a Almirall.
  • 181 Minuto 81 (Gol por el centro): Al minut 81, Daniel Kaiser va augmentar l'avantatge de Almirall a 1 - 4 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 4 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Almirall la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 283 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Daniel Kaiser, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Daniel Kaiser va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 81 (Lesión leve): En Antti Pimiä ocupà el lloc d'en Serafín de la Puerta al 81 minuts, dos minuts després que el jugador de Almirall quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 095 Minuto 83 (Lesión): Almirall es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Adrián Salas no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Javier Fores al camp.