Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

antonio mateo (437589) - L'Arboç City FC (1581826) » 209597094: T26/J10/X

Liga 209597094 Información oficial sobre el partido 209597094 en Hattrick

04.04.2009 14:10:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 10 / X.722 (96805)

real arenas de cabrales Alineación oficial del equipo 'real arenas de cabrales' en el partido 3 - 1 Nothingam Prysas Alineación oficial del equipo 'Nothingam Prysas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
real arenas de cabrales Alineación oficial del equipo 'real arenas de cabrales' en el partido 6 - 0 Nothingam Prysas Alineación oficial del equipo 'Nothingam Prysas' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

real arenas de cabrales

Goles Goles

  • 123 Minuto 27 (Gol por la derecha): Passats 27 minuts, Manuel Sparr, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. cabrales es posava per davant!
  • 131 Minuto 60 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de cabrales va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Mathias Eggborn progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 132 Minuto 83 (Gol por la izquierda): En Xaime Cachero va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 14 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Gian Mattia Badocchi va estar a punt d'acabar en gol al minut 14, però el porter visitant Antti Mankola va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 230 Minuto 31 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 31 podia haver acabat en gol, però Antti Mankola va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 218 Minuto 80 (Ocasión evento especial córner peinado): Megiel Beerta hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Xaime Cachero havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 29, Xaime Cachero de cabrales va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Udo Truschner de cabrales va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 66 (Tirita): Al minut 66, Manuel Sparr de cabrales es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.
  • 091 Minuto 82 (Lesión leve): cabrales va fer una substitució al minut 82. Patrizio Melchiorri va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Jonathan Laín.
  • 092 Minuto 85 (Lesión grave): Després de 85 minuts, cabrales va veure com el seu jugador Xaime Cachero havia de ser retirat del terreny de joc en una ambulància. Ignacio García Barberá entraria per ocupar el seu lloc.

Nothingam Prysas

Goles Goles

  • 154 Minuto 88 (Gol de penalti): Els visitants van reduir diferències des del punt de penal. L'encarregat de posar al marcador el 3 - 1 va ser Paco Rojas Manrique. L'entrenador dels locals va sortir de la banqueta i va preguntar amb to prepotent a un periodista "d'on és l'àrbitre?".