Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Makunouchi Funnuraba (1337230) - Patos F.C (1432375) » 209593653: T26/J4/X

Liga 209593653 Información oficial sobre el partido 209593653 en Hattrick

21.02.2009 14:10:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 4 / X.661 (96744)

Makunouchi Funnuraba Alineación oficial del equipo 'Makunouchi Funnuraba' en el partido 4 - 3 F.C.GALLEGUIÑOS Alineación oficial del equipo 'F.C.GALLEGUIÑOS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Makunouchi Funnuraba Alineación oficial del equipo 'Makunouchi Funnuraba' en el partido 5 - 0 F.C.GALLEGUIÑOS Alineación oficial del equipo 'F.C.GALLEGUIÑOS' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,1 % 0,1 % 0,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Makunouchi Funnuraba

Goles Goles

  • 123 Minuto 15 (Gol por la derecha): El jugador Pedro Carmo de Funnuraba, després de 15 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 112 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Funnuraba equilibrava la balança al minut 30. En Pedro Carmo, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 2 a 2 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 113 Minuto 58 (Gol por la derecha): Els jugadors del Funnuraba amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 58, deixant Marc Salvà en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 3 - 3.
  • 119 Minuto 74 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Ángel Aznar va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 4 - 3 al minut 74.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 35 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Alfonso Deuceln va estar a punt d'avançar els locals al minut 35 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 212 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): En José Antonio Lagarrigue va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 38, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 221 Minuto 69 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Ángel Aznar va estar a punt d'avançar els locals al minut 69 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 231 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Yousif Sarraj una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 85, però una magnífica aturada de Genís Gispert va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Alfonso Deuceln es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

F.C.GALLEGUIÑOS

Goles Goles

  • 164 Minuto 27 (Gol de penalti): L'àrbitre va veure una empenta d'un defensor dins de l'àrea. En Heliodoro Vicenç de F.C.GALLEGUIÑOS va marcar de penal l'empat al minut 27.
  • 118 Minuto 30 (Gol evento especial córner peinado): Esteban Yarza va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de F.C.GALLEGUIÑOS, Luis Alegre Martínez, que va marcar, sense saber com, el 1 - 2.
  • 140 Minuto 36 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de F.C.GALLEGUIÑOS el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Heliodoro Vicenç va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 2 - 3!

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Iván Gómez va rematar amb l'empenya exterior desviat.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 73 (Tirita): Era el minut 73 quan després d'una dura entrada, el jugador Luis Alegre Martínez de F.C.GALLEGUIÑOS s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.