Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.F.Mandonguilles (1457907) - Eskurolistas FC (773083) » 209592854: T26/J14/X

Liga 209592854 Información oficial sobre el partido 209592854 en Hattrick

02.05.2009 14:10:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 14 / X.646 (96729)

livorno made in spain Alineación oficial del equipo 'livorno made in spain' en el partido 2 - 4 Los Xangos Alineación oficial del equipo 'Los Xangos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
livorno made in spain Alineación oficial del equipo 'livorno made in spain' en el partido 2 - 3 Los Xangos Alineación oficial del equipo 'Los Xangos' en el partido
Tiene un resultado normal 2.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.51Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,4 % 29,5 % 43,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

livorno made in spain

Goles Goles

  • 122 Minuto 22 (Gol por la izquierda): Al minut 22 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a livorno va ser Koldo Navarra.
  • 185 Minuto 55 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Xangos. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Alberto Etulaín la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del livorno es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 2 arribava al minut 55.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): livorno va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Alberto Etulaín en un 1 contra 1 amb el porter Elõd Hutai, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 201 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Karl Muzek va disposar d'una bona oportunitat al minut 82, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!
  • 201 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Al minut 86, Roberto Golino va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 33, Giancarlo Serafini de livorno va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Joaquín Castresana de livorno amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Los Xangos

Goles Goles

  • 161 Minuto 39 (Gol por el centro): Xangos van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 39, quan Jesper Vidriksen va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 172 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Al minut 40 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Xangos prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 1 - 2 va ser en Jan Esquerer.
  • 172 Minuto 71 (Gol por la izquierda): Xangos va aconseguir l'avantatge de 2 - 3 al minut 71. Nick Ader va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 184 Minuto 81 (Gol de penalti): Al minut 81 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de Xangos, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Carles Serratà va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 2 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 71 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Giancarlo Serafini es va comportar com un juvenil al minut 71 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 242 Minuto 87 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 87 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Simão Veloso, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jesper Vidriksen de Xangos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 63 (Tirita (médico)): Simão Veloso va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Xangos es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.
  • 092 Minuto 87 (Lesión grave): Carles Serratà, de Xangos, va haver de ser retirat en braços del terreny de joc, ja que no podia seguir jugant. Ruud Orie el va substituir.