Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

HUMO A LA ZORRA (1415003) - Los Que Faltaban (1432007) » 209589463: T26/J6/X

Liga 209589463 Información oficial sobre el partido 209589463 en Hattrick

07.03.2009 14:10:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 6 / X.586 (96669)

F.C Strikers Alineación oficial del equipo 'F.C Strikers' en el partido 1 - 3 beckam team Alineación oficial del equipo 'beckam team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
F.C Strikers Alineación oficial del equipo 'F.C Strikers' en el partido 4 - 2 beckam team Alineación oficial del equipo 'beckam team' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
72,3 % 6,5 % 21,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C Strikers

Goles Goles

  • 120 Minuto 2 (Gol de falta): Després del xut d'una falta a la frontal de l'àrea, l'esclat d'alegria a les grades del minut 2, indicava inequívocament que en Gaétan Lombard va saber trobar la xarxa rival. Strikers desfeia l'equilibri: 1 a 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Vicente Frau Silvestre al minut 27 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Audencio Fragoso va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 232 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Vicente Frau Silvestre al minut 34 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Orazio Gas va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 236 Minuto 37 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Joris Kropveld no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Bartłomiej Drążewski estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 241 Minuto 62 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Strikers va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Diego Company, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Orazio Gas de Strikers va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 77 (Lesión): El jugador de Strikers Audencio Fragoso va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Julen Mariño va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 34 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Paolo Mezzanotte, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.

beckam team

Goles Goles

  • 162 Minuto 78 (Gol por la izquierda): José Vicente Perdomo va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 1 - 1 al minut 78.
  • 172 Minuto 81 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a José Vicente Perdomo quedar desmarcat i marcar per a beckam al minut 81. El marcador es va posar aleshores 1 - 2 pels visitants.
  • 183 Minuto 86 (Gol por la derecha): Al minut 86, un xut de Francis Biedrs des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 1 - 3 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 13 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 13 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Joris Kropveld va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 273 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Francis Biedrs va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Mattias Sommarbrant, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 76, Joris Kropveld de beckam va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 80 (Evento clima: lluvia, OK potente): La gespa mullada emprenyava tothom, però per a Cederic Van Poppel no era cap impediment.