Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

U,D, Las Palmas (798371) - paquetillos-team (441017) » 209588127: T26/J8/X

Liga 209588127 Información oficial sobre el partido 209588127 en Hattrick

21.03.2009 14:10:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 8 / X.562 (96645)

carambol cf Alineación oficial del equipo 'carambol cf' en el partido 2 - 3 Crocha C.F. Alineación oficial del equipo 'Crocha C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
carambol cf Alineación oficial del equipo 'carambol cf' en el partido 0 - 8 Crocha C.F. Alineación oficial del equipo 'Crocha C.F.' en el partido
Tiene suerte 0.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un gafe que te cagas
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

carambol cf

Goles Goles

  • 110 Minuto 22 (Gol de falta): L'empat per part de carambol va arribar al minut 22 quan Abel Antolínez va marcar de perfecte tir lliure, fent pujar el marcador a 1 - 1, davant l'alegria dels aficionats.
  • 140 Minuto 48 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de carambol el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Abel Antolínez va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 2 - 1!

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): carambol va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 3 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Abel Antolínez ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 242 Minuto 56 (Ocasión de contra por la izquierda): carambol van sortir al contraatac al minut 56, però Josep Manel Estadell va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Claudio Barro de carambol va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Josep Manel Estadell es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Crocha C.F.

Goles Goles

  • 171 Minuto 10 (Gol por el centro): Amb 10 minuts jugats, Tomàs Gargollo de Crocha va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 185 Minuto 77 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Crocha van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Alberto Hontiveros va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 2 - 2 pujava al marcador.
  • 171 Minuto 85 (Gol por el centro): Crocha agafava avantatge al minut 85 de joc en marcar el 2 - 3 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Santiago Lavista amb mestria.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Al minut 47, un refús desafortunat de Florentino Pérez Miguel, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Nacho Benjumea no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 261 Minuto 55 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 55 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Alberto Hontiveros va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 272 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Es duien 83 minuts de partit jugats quan Tomàs Gargollo va estar a punt de posar per davant a Crocha amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Florentino Pérez Miguel va impedir un gol cantat.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 84 (Lesión leve): David López de Madrid de Crocha va abandonar el terreny de joc després de 84 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Santiago Lavista va entrar en el seu lloc.