Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C.Skiles (47641) - Cobayos F.C. (48639) » 209587567: T26/J8/X

Liga 209587567 Información oficial sobre el partido 209587567 en Hattrick

21.03.2009 14:10:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 8 / X.552 (96635)

Hyrule Alineación oficial del equipo 'Hyrule' en el partido 4 - 6 Mintote C.F. Alineación oficial del equipo 'Mintote C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
Hyrule Alineación oficial del equipo 'Hyrule' en el partido 0 - 8 Mintote C.F. Alineación oficial del equipo 'Mintote C.F.' en el partido
Tiene mucha potra 0.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hyrule

Goles Goles

  • 124 Minuto 21 (Gol de penalti): Hyrule va posar-se per davant 1 - 0 al minut 21, quan Adrián Ríos García va llançar una pena màxima perfectament.
  • 138 Minuto 26 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Daniel Arostegui arribés a peus de Xavier Olivé, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Hyrule el 2 - 0.
  • 119 Minuto 28 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Hyrule va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on David Solano va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 3 - 1.
  • 118 Minuto 53 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 53, Xavier Olivé va pentinar un córner cap al segon pal que David Solano va rematar a gol completament sol, marcant així el 4 - 1.

Mintote C.F.

Goles Goles

  • 185 Minuto 28 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Joanot Caballé, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 151 Minuto 66 (Gol por el centro): Al minut 66 els aficionats de Mintote van tornar a tenir esperances de guanyar el partit, perquè en Joanot Caballé va anotar el 4 - 2 amb un xut des de la mitja lluna que va anar ajustat al pal dret.
  • 151 Minuto 68 (Gol por el centro): Mintote van mostrar una bona compenetració quan al minut 68 van reduir diferències a 4 - 3 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Diego Pita Caños va rematar sense oposició al fons de la xarxa.
  • 161 Minuto 74 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 74 minuts Gunther Windey va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 4 - 4.
  • 172 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Mintote va aconseguir l'avantatge de 4 - 5 al minut 80. Vasco Carreira va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 181 Minuto 83 (Gol por el centro): Al minut 83, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Pieter Berendes va augmentar l'avantatge de Mintote a 4 - 6 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Gunther Windey va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.
  • 253 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Vasco Carreira quasi redueix la diferència al marcador al minut 32, però una gran estirada d'en Xisco Brugada va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.
  • 241 Minuto 37 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Mintote va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Juan Alfredo Puerto va sortir per sobre el travesser.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 67 (Lesión leve): En Diego Pita Caños ocupà el lloc d'en Arnold Sollberger al 67 minuts, dos minuts després que el jugador de Mintote quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 4 (Evento clima: sol, OK técnico): Quina calor que feia! Tanmateix, a Aleandro Basso Ricci no li va importar gens ni mica.
  • 304 Minuto 82 (Evento clima: sol, K.O. potente): No era un bon dia per a Diego Pita Caños. La seva coneguda potència física no servia en un dia tan calorós ni en un terreny tan sec i dur.