Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

los paquito's (486036) - Maduelo F.C. (310963) » 209581897: T26/J5/X

Liga 209581897 Información oficial sobre el partido 209581897 en Hattrick

28.02.2009 14:10:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 5 / X.451 (96534)

EF San Ginés Alineación oficial del equipo 'EF San Ginés' en el partido 6 - 1 RIGUI F.C. Alineación oficial del equipo 'RIGUI F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
EF San Ginés Alineación oficial del equipo 'EF San Ginés' en el partido 3 - 0 RIGUI F.C. Alineación oficial del equipo 'RIGUI F.C.' en el partido
Tiene bastante suerte 3.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

EF San Ginés

Goles Goles

  • 115 Minuto 3 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Bernie Quarry era molt més ràpid que el defensa Carlos Luis Pareja. Al minut 3, el jugador de Ginés va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 1 - 0.
  • 185 Minuto 14 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Mauro Eceiza, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 133 Minuto 62 (Gol por la derecha): Amb 62 minuts jugats, en Hans-Alois Pommnitz va augmentar l'avantatge de Ginés a 3 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 131 Minuto 72 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Ginés va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Roc Perramon progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 1.
  • 133 Minuto 75 (Gol por la derecha): Amb 75 minuts jugats, en Hans-Alois Pommnitz va augmentar l'avantatge de Ginés a 5 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 133 Minuto 82 (Gol por la derecha): Amb 82 minuts jugats, en Mauro Martínez va augmentar l'avantatge de Ginés a 6 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 11 (Ocasión por el centro): En Ville Kastinen va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Ginés se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 233 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): En José María Cunvas es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 232 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): En Santiago Paez, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 231 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Mauro Martínez una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 87, però una magnífica aturada de Reinhart Troegl va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 17, Mauro Martínez de Ginés va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Hans-Alois Pommnitz de Ginés va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 88 (Tirita): Al minut 88, Roc Perramon de Ginés es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

RIGUI F.C.

Goles Goles

  • 118 Minuto 9 (Gol evento especial córner peinado): RIGUI va aconseguir el 1 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Antonio Heredia, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Carlos Luis Pareja que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 80 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Santiago Paez va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 80 de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 71, José Vicente Zurita de RIGUI va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.