Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Bonucas (1370201) - Tales_Team (1457756) » 209581471: T26/J10/X

Liga 209581471 Información oficial sobre el partido 209581471 en Hattrick

04.04.2009 14:10:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 10 / X.443 (96526)

vare team Alineación oficial del equipo 'vare team' en el partido 1 - 6 Alcoholicos Sin Fronteras F.C. Alineación oficial del equipo 'Alcoholicos Sin Fronteras F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Bueno (7))
vare team Alineación oficial del equipo 'vare team' en el partido 0 - 9 Alcoholicos Sin Fronteras F.C. Alineación oficial del equipo 'Alcoholicos Sin Fronteras F.C.' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 9.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

vare team

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 32, Xavier Jara de vare va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Alcoholicos Sin Fronteras F.C.

Goles Goles

  • 109 Minuto 12 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): La gentada va començar a esbroncar i a maleir el nom de Florentino Guerbillano després que enviés una passada llarga entre la seva propia defensa al jugador de vare Rafael Arrabal, que va creuar la pilota al pal oposat del porter materialitzant el 1 - 0.
  • 162 Minuto 13 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 13, quan Gian Gastone Caputo va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 1 - 1.
  • 172 Minuto 23 (Gol por la izquierda): Passats 23 minuts de partit, Alcoholicos es va posar per davant amb un 1 - 2 quan Florentino Guerbillano es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 181 Minuto 52 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Coré Caravantes de Alcoholicos l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 3 al minut 52 de partit.
  • 118 Minuto 58 (Gol evento especial córner peinado): Sergio Campos va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Alcoholicos, Curt Beckmann, que va marcar, sense saber com, el 1 - 4.
  • 182 Minuto 66 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Cesare Gasparini, que va ser qui va marcar 1 - 5, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 181 Minuto 69 (Gol por el centro): Al minut 69, Antonio Spiaggione va augmentar l'avantatge de Alcoholicos a 1 - 6 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 3 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Antonio Spiaggione ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 281 Minuto 39 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Curt Beckmann. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 280 Minuto 78 (Ocasión de falta): El porter local va aturar amb dos temps un tir lliure directe de Vicente Valdés al minut 78.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 15, Sergio Campos de Alcoholicos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Czesław Skrzydło.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 19 (Lesión leve): En Pedro Gonzalo ocupà el lloc d'en Mosè Mattiacci al 19 minuts, dos minuts després que el jugador de Alcoholicos quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.