Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pirelli Power F.C. (1460217) - leon de monte pinar (774758) » 209579973: T26/J14/X

Liga 209579973 Información oficial sobre el partido 209579973 en Hattrick

02.05.2009 14:10:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 14 / X.416 (96499)

Pirelli Power F.C. Alineación oficial del equipo 'Pirelli Power F.C.' en el partido 2 - 1 F.C. LOS ALFARES Alineación oficial del equipo 'F.C. LOS ALFARES' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Pirelli Power F.C. Alineación oficial del equipo 'Pirelli Power F.C.' en el partido 1 - 1 F.C. LOS ALFARES Alineación oficial del equipo 'F.C. LOS ALFARES' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
31,2 % 37,4 % 31,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pirelli Power F.C.

Goles Goles

  • 138 Minuto 5 (Gol evento especial extremo + rematador): En Rafael Fernández va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Odilo das Caldas la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 1 - 0 al marcador.
  • 124 Minuto 70 (Gol de penalti): Corria el minut 70, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Pirelli s'avançava en el marcador després que en Raúl Villatoro xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 16 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Jorge Luis Cornado va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 218 Minuto 16 (Ocasión evento especial córner peinado): Rodolfo Barboza hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Odilo das Caldas havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 24 (Lesión): Aitor Arcaya no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per David Ibartola.
  • 094 Minuto 36 (Tirita (médico)): David Ibartola va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de Pirelli estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.
  • 095 Minuto 78 (Lesión): Raúl Villatoro va sortir coix del terreny de joc, substituït per Albert Pereramon. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.

F.C. LOS ALFARES

Goles Goles

  • 162 Minuto 20 (Gol por la izquierda): Ezequiel Valero, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 1 - 1 al minut 20.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 21 (Ocasión de contra por la derecha): ALFARES van sortir al contraatac amb encert al minut 21, però Conrado Segimón no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 272 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Es duien 33 minuts de partit jugats quan Juan Ecay va estar a punt de posar per davant a ALFARES amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Nereyo Ondona va impedir un gol cantat.
  • 271 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Al minut 38 de partit, Raúl Ahamdanech quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 273 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): Julio Espasa va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Nereyo Ondona, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Pepe Mozo Moratinos de ALFARES va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Toni Garivell de ALFARES va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 49 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 49, Conrado Segimón de ALFARES va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ezequiel Valero de ALFARES va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Raúl Ahamdanech de ALFARES la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.