Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

real valde (995556) - Unami C.P. (1432338) » 209578819: T26/J5/X

Liga 209578819 Información oficial sobre el partido 209578819 en Hattrick

28.02.2009 14:10:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 5 / X.396 (96479)

Figueirido C.F. Alineación oficial del equipo 'Figueirido C.F.' en el partido 0 - 3 CD Cieza Alineación oficial del equipo 'CD Cieza' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
Figueirido C.F. Alineación oficial del equipo 'Figueirido C.F.' en el partido 1 - 8 CD Cieza Alineación oficial del equipo 'CD Cieza' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.73Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un gafe que te cagas
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,9 % 0,1 % 99,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Figueirido C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 210 Minuto 38 (Ocasión de falta): En Robert Campanera tenia una gran responsabilitat perquè havia d'executar amb precisió una falta si volia empatar el partit. La pressió que tenia es va deixar notar i la pilota va anar a parar a la tanca defensiva.
  • 213 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): El Figueirido va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Robert Enasteasu la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): José Galeoto de Figueirido va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ibán Oza dos Ríos de Figueirido la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 39 (Lesión): Figueirido es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Pedro Valenciaga no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Oriol Lanuza Urries al camp.
  • 091 Minuto 71 (Lesión leve): Óscar Piedrafita de Figueirido va abandonar el terreny de joc després de 71 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Diego Niza va entrar en el seu lloc.

CD Cieza

Goles Goles

  • 142 Minuto 21 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Anastacio Simón Abril de Cieza va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 0 - 1 al marcador.
  • 181 Minuto 57 (Gol por el centro): Al minut 57, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Thomas Évrard va augmentar l'avantatge de Cieza a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.
  • 182 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Tyrone Williams va aprofitar un error defensiu al minut 76, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 3 al marcador per a Cieza.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): Akkharadet Pipatseridhuma de Cieza, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 15, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Akkharadet Pipatseridhuma de Cieza va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 36 (Lesión grave): Després de 36 minuts, Cieza va veure com el seu jugador Antonio Gemberling havia de ser retirat del terreny de joc en una ambulància. Miloš Česnek entraria per ocupar el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 5 (Evento clima: lluvia, OK potente): La gespa mullada emprenyava tothom, però per a Anastacio Simón Abril no era cap impediment.