Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Asturias LP (1584266) - FCPUERTOLLANO20 (123978) » 209578795: T26/J13/X

Liga 209578795 Información oficial sobre el partido 209578795 en Hattrick

25.04.2009 14:10:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 13 / X.395 (96478)

**Los discipulos del Sone** Alineación oficial del equipo '**Los discipulos del Sone**' en el partido 2 - 2 Purchil-Team Alineación oficial del equipo 'Purchil-Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
**Los discipulos del Sone** Alineación oficial del equipo '**Los discipulos del Sone**' en el partido 2 - 1 Purchil-Team Alineación oficial del equipo 'Purchil-Team' en el partido
Tiene un resultado normal 1.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
51,1 % 22,4 % 26,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

**Los discipulos del Sone**

Goles Goles

  • 120 Minuto 21 (Gol de falta): El 1 - 0 no fou un gol massa bonic, però el xut de falta d'en Ismael Huerta al minut 21, després de ser lleugerament desviat per la tanca defensiva, va suposar l'avançada per al discipulos i va ser celebrat com si es tractés d'un gran gol!
  • 122 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Francisco Javier Morena de discipulos aconseguir un gol al minut 39 que posava per davant els locals: 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Al minut 82 es va veure una gran oportunitat per a discipulos per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Fernando Castrovido, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 88 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Francisco Javier Morena va estar a punt d'acabar en gol al minut 88, però el porter visitant Salvador Travet va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Fernando Castrovido de discipulos es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Juan Zotes de discipulos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 84 (Lesión leve): En Juan Zotes de discipulos va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Antonio José Relinque va prendre el seu rol al minut 84.
  • 094 Minuto 87 (Tirita (médico)): Fernando Castrovido va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de discipulos estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.

Purchil-Team

Goles Goles

  • 162 Minuto 28 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Antonio Osorio Burgos per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 1 - 1.
  • 163 Minuto 63 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 63. L'anotador per Purchil-Team va ser Carlo Olmos, que així va deixar el marcador en 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 10 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Juan Zotes va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 260 Minuto 26 (Ocasión de falta): En Pedro Roldán Caballero, al minut 26 va voler xutar amb potència una falta llunyana. Ho va fer amb la puntera molt desviat, perdent així l'oportunitat d'igualar el marcador. L'ungla del dit gran li va estar fent mal la resta del partit.
  • 285 Minuto 36 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del discipulos. La jugada d'estratègia del Purchil-Team per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Juan Osma va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 273 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Quique Ussía va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Víctor Vitorica, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 243 Minuto 83 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Purchil-Team van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Antonio Osorio Burgos va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 271 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Quique Ussía que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 242 Minuto 89 (Ocasión de contra por la izquierda): Purchil-Team van sortir al contraatac al minut 89, però Pedro Roldán Caballero va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en José Villoldo.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 78 (Tirita): Al minut 78, Pedro Roldán Caballero de Purchil-Team es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.