Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Rayo Patuno (992128) - Club 1997 (488632) » 209578443: T26/J9/X

Liga 209578443 Información oficial sobre el partido 209578443 en Hattrick

28.03.2009 14:10:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 9 / X.389 (96472)

C.E.Xespa Alineación oficial del equipo 'C.E.Xespa' en el partido 6 - 0 Cristiano Ronaldo Alineación oficial del equipo 'Cristiano Ronaldo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
C.E.Xespa Alineación oficial del equipo 'C.E.Xespa' en el partido 7 - 0 Cristiano Ronaldo Alineación oficial del equipo 'Cristiano Ronaldo' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 6.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.E.Xespa

Goles Goles

  • 121 Minuto 20 (Gol por el centro): Al minut 20 els aficionats van embogir quan en Diego Ulloa Yáñez va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de C.E.Xespa.
  • 118 Minuto 22 (Gol evento especial córner peinado): En Giuseppe Ananio entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al C.E.Xespa, un peu providencial d'en Cristóbal Lastra va situar el 2-0 al panell digital.
  • 132 Minuto 28 (Gol por la izquierda): C.E.Xespa va augmentar la diferència quan Albert Bermejo no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 0.
  • 130 Minuto 52 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Albert Bermejo va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 52 el resultat passava a ser de 4 - 0.
  • 131 Minuto 85 (Gol por el centro): Al minut 85 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Giuseppe Ananio, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 5 - 0 per a C.E.Xespa.
  • 132 Minuto 90 (Gol por la izquierda): Al minut 90, C.E.Xespa va aconseguir el 6 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Thomas Dehedin, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 1 (Ocasión por la derecha): C.E.Xespa per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 1, quan Raúl Agarrado va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 232 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): En Diego Ulloa Yáñez, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 230 Minuto 88 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Albert Bermejo, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Toni Saura Pradas es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 47 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 47, Thomas Dehedin de C.E.Xespa va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Cristiano Ronaldo

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 2 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Cristiano va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Miguel Hernández, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 236 Minuto 84 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Predrag Babaradić va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 84 de joc.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 48 (Lesión): Alfredo Canga va sortir coix del terreny de joc, substituït per Eric Colmelo. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.