Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

casavieja (1367350) - The legend of final fantasy (1332224) » 209577249: T26/J5/X

Liga 209577249 Información oficial sobre el partido 209577249 en Hattrick

28.02.2009 14:10:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 5 / X.368 (96451)

casavieja Alineación oficial del equipo 'casavieja' en el partido 1 - 4 The legend of final fantasy Alineación oficial del equipo 'The legend of final fantasy' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
casavieja Alineación oficial del equipo 'casavieja' en el partido 0 - 2 The legend of final fantasy Alineación oficial del equipo 'The legend of final fantasy' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.99Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,3 % 0,1 % 99,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

casavieja

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 34, Fiorenzo Contini de casavieja va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alejandro Ruiz Sáenz de casavieja es va emportar una amonestació al minut 38 per provocar un rival.
  • 513 Minuto 64 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Fiorenzo Contini va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 9 (Lesión leve): En Tanguy Oris de casavieja va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Alejandro Ruiz Sáenz va prendre el seu rol al minut 9.

The legend of final fantasy

Goles Goles

  • 109 Minuto 10 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys d'equip d'en Martí Massagué se'l miraven incrèduls quan aquest es va entrebancar ridículament, deixant la pilota a la mercè de Emilio Fallón que va anotar el 1 - 0 per a casavieja sense cap impediment.
  • 161 Minuto 14 (Gol por el centro): Fantasy van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 14, quan Martí Massagué va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 138 Minuto 36 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Enric Torras va anar directament als peus de Arturo Salinas Rojas que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 1 - 2.
  • 182 Minuto 47 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Felip Esteve, que va ser qui va marcar 1 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 182 Minuto 53 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 53 de partit va donar a Fantasy l'avantatge per 1 - 4. Joacim Ahllius en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 13 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Wolfgang Wang va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 13 de joc.
  • 283 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Després de 37 minuts, Martí Massagué va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Rolando Dourado va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 282 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): Al minut 60 Rolando Dourado va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Gorka Massó Garrote, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 5 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Gorka Massó Garrote de Fantasy es va emportar una amonestació al minut 5 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 51 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jaime Oria.
  • 512 Minuto 55 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Jaime Oria de Fantasy per doble groga al minut 55.