Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Aguadulce Football Team (776347) - Dynamo de Bicicleta (994636) » 209575573: T26/J6/X

Liga 209575573 Información oficial sobre el partido 209575573 en Hattrick

07.03.2009 14:10:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 6 / X.338 (96421)

Aguadulce Football Team Alineación oficial del equipo 'Aguadulce Football Team' en el partido 2 - 0 U.D. Chanquete Alineación oficial del equipo 'U.D. Chanquete' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Aguadulce Football Team Alineación oficial del equipo 'Aguadulce Football Team' en el partido 6 - 0 U.D. Chanquete Alineación oficial del equipo 'U.D. Chanquete' en el partido
Es un cenizo 6.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Aguadulce Football Team

Goles Goles

  • 122 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Aguadulce, atacant per l'esquerra al minut 27, va aprofitar el magnífic llançament de Ekaitz Biteri per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 131 Minuto 62 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Aguadulce pel centre va donar un gran resultat: el gol de Ekaitz Biteri va posar el 2 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 2 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Ekaitz Biteri, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 222 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): Aguadulce va estar a punt de posar-se per davant al minut 7 però Ekaitz Biteri va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 233 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Al minut 31 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Liam Daniels de Aguadulce va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 232 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Passaven 74 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Ekaitz Biteri va rematar alt.
  • 233 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Al minut 75 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Michael Croft de Aguadulce va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Ekaitz Biteri es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 35 (Tirita): Era el minut 35 quan després d'una dura entrada, el jugador Ludwin Verlinden de Aguadulce s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.
  • 092 Minuto 77 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Stijn Vander Vaet, jugador de Aguadulce, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 77. Santiago Parias, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.

U.D. Chanquete

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Felip Batlle de Chanquete es va emportar una amonestació al minut 38 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Soriano Vega es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.