Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

guillems team (992011) - American Natives (438568) » 209573538: T26/J2/X

Liga 209573538 Información oficial sobre el partido 209573538 en Hattrick

07.02.2009 14:10:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 2 / X.302 (96385)

Los Pumas Salvajes Alineación oficial del equipo 'Los Pumas Salvajes' en el partido 1 - 1 MALACA FC Alineación oficial del equipo 'MALACA FC' en el partido
Guillermo Mendoza (69') 1 - 0
1 - 1 Juan Miguel Herrerias (87')
Los Pumas Salvajes Alineación oficial del equipo 'Los Pumas Salvajes' en el partido 1 - 1 MALACA FC Alineación oficial del equipo 'MALACA FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Los Pumas Salvajes Alineación oficial del equipo 'Los Pumas Salvajes' en el partido 2 - 0 MALACA FC Alineación oficial del equipo 'MALACA FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,3 % 0,2 % 4,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Pumas Salvajes

Goles Goles

  • 118 Minuto 69 (Gol evento especial córner peinado): Salvajes va aconseguir el 1 - 0 gràcies a una jugada assajada de córner en què Pau Únzaga de la Vega, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Guillermo Mendoza que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): Salvajes va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 17 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Pau Únzaga de la Vega ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 285 Minuto 35 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Salvajes la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 221 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Pau Únzaga de la Vega! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 232 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Jorge Briones al minut 81 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Paio Argüelles va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): El jugador local Robert Martí per poc que no incrementa el marcador al minut 86. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Jorge Briones va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 41, Paio Argüelles de Salvajes va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 42 (Lesión leve): En Ignacio San Gil Cortázar de Salvajes va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Guillermo Mendoza va prendre el seu rol al minut 42.

MALACA FC

Goles Goles

  • 185 Minuto 87 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del MALACA van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Juan Miguel Herrerias va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 7 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Antero da Mezquita va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 7 de joc.
  • 241 Minuto 18 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de MALACA, l'equip va recuperar la pilota al minut 18 i va contraatacar. En Juan Antonio Muñoz Hidalgo va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jaime Ruiz Romero de MALACA amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.