Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CLUB DEPORTIVO IBIZA SD (773443) - messi1012 (492107) » 209571589: T26/J4/X

Liga 209571589 Información oficial sobre el partido 209571589 en Hattrick

21.02.2009 14:10:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 4 / X.267 (96350)

los palomos Alineación oficial del equipo 'los palomos' en el partido 7 - 1 Moe Sislack Alineación oficial del equipo 'Moe Sislack' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
los palomos Alineación oficial del equipo 'los palomos' en el partido 9 - 0 Moe Sislack Alineación oficial del equipo 'Moe Sislack' en el partido
Tiene mala suerte 8.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

los palomos

Goles Goles

  • 113 Minuto 11 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al palomos una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Jari Alasuutari, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 11.
  • 121 Minuto 25 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Dimas Charín, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del palomos se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 25.
  • 132 Minuto 26 (Gol por la izquierda): Al minut 26, palomos va aconseguir el 3 - 1 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Dimas Charín, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 106 Minuto 28 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 28 minuts, Karsten Gotfredsen va interceptar una passada que anava dirigida al porter rival i sense tocar la pilota i amb un parell de fintes va marejar al porter, i va acabar marcant amb un magnífic cop de taló, posant el resultat a 4 - 1.
  • 133 Minuto 36 (Gol por la derecha): Amb 36 minuts jugats, en Jari Alasuutari va augmentar l'avantatge de palomos a 5 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 133 Minuto 56 (Gol por la derecha): El 6 - 1 va pujar al marcador quan palomos va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Karsten Gotfredsen des de dins de l'àrea.
  • 185 Minuto 69 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 69 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de palomos. A fi d'aconseguir el 7 - 1, van tocar-la en curt per tal que Sidraque Sala xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Alejandro Martínez Montes al minut 30 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Sidraque Sala va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 231 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Al minut 72, Doru Enache gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Alejandro Martínez Montes va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Al minut 83, Julio Roger gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Alejandro Martínez Montes va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 37, Julio Roger de palomos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Moe Sislack

Goles Goles

  • 138 Minuto 7 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Roberto Marina arribés a peus de Emelino Gabirondo, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Sislack el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 63 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Doru Enache no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Narcís Carbonell estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 251 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Al minut 73, Roberto Marina va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 38 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Emelino Gabirondo va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Raúl Igarzábal.