Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Avatares FC (1417459) - ciutat vella (777024) » 209570646: T26/J5/X

Liga 209570646 Información oficial sobre el partido 209570646 en Hattrick

28.02.2009 14:10:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 5 / X.250 (96333)

linense Alineación oficial del equipo 'linense' en el partido 1 - 3 C.F. Antequera Alineación oficial del equipo 'C.F. Antequera' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
linense Alineación oficial del equipo 'linense' en el partido 1 - 5 C.F. Antequera Alineación oficial del equipo 'C.F. Antequera' en el partido
Tiene un resultado normal 0.97Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,5 % 0,1 % 96,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

linense

Goles Goles

  • 122 Minuto 17 (Gol por la izquierda): Els seguidors del linense contenien la respiració mentre en Clemente Bertocchi s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Al minut 70 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Miguel Culeta no s'ho podia creure.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 32 (Lesión leve): En Miguel Culeta ocupà el lloc d'en Fabià Querol al 32 minuts, dos minuts després que el jugador de linense quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 092 Minuto 85 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Alejandro Cima, jugador de linense, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 85. Lucas Sebastián Tolosa, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.

C.F. Antequera

Goles Goles

  • 164 Minuto 18 (Gol de penalti): Un davanter visitant va ser objecte de penal quan es disposava a xutar a porteria després d'una passada en profunditat des de la dreta. En José Piedrolas va picar el penal ajustat a l'escaire esquerre, fet pujar l'empat al marcador mentre el porter local feia l'estàtua.
  • 173 Minuto 30 (Gol por la derecha): El jugador de Antequera José Piedrolas va aconseguir el 1 - 2 per als visitants al minut 30 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 182 Minuto 58 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Mirosław Frankowicz, que va ser qui va marcar 1 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 14 (Ocasión por el centro): Antequera va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 14, quan Ignacio Armaño va quedar-se sol davant el porter Eloi Lopes Rocha, però aquest va poder aturar el xut.
  • 242 Minuto 76 (Ocasión de contra por la izquierda): Antequera van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 76, però el xut de Enzo Di Napoli des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 281 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Mirosław Frankowicz va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Frederik Kuipers de Antequera la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.