Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

KEMESTASCONTAINER FC (1436866) - phampa team (1586029) » 209570414: T26/J4/X

Liga 209570414 Información oficial sobre el partido 209570414 en Hattrick

21.02.2009 14:10:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 4 / X.246 (96329)

Aldehuela f.c. Alineación oficial del equipo 'Aldehuela f.c.' en el partido 3 - 2 C.F.CAMINO DE LOS PINOS Alineación oficial del equipo 'C.F.CAMINO DE LOS PINOS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Aldehuela f.c. Alineación oficial del equipo 'Aldehuela f.c.' en el partido 6 - 1 C.F.CAMINO DE LOS PINOS Alineación oficial del equipo 'C.F.CAMINO DE LOS PINOS' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.89Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,2 % 0,2 % 5,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Aldehuela f.c.

Goles Goles

  • 122 Minuto 10 (Gol por la izquierda): Al minut 10 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Aldehuela va ser Marcos Azorín.
  • 122 Minuto 28 (Gol por la izquierda): Al minut 28 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 2 - 1. L'autor del gol per a Aldehuela va ser Julio Posadas.
  • 121 Minuto 79 (Gol por el centro): Al minut 79 els aficionats van embogir quan en Jorge Méndez Mercado va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 3 - 2 a favor de Aldehuela.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Aldehuela va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 27 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Julio Posadas ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Haníbal Colmeiro de Aldehuela es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Javier Pinedo Acevedo de Aldehuela va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

C.F.CAMINO DE LOS PINOS

Goles Goles

  • 161 Minuto 12 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Felip Perarnau que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 161 Minuto 68 (Gol por el centro): C.F.CAMINO van aconseguir igualar el partit a 2 - 2 al minut 68, quan Rubén Torrano va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): C.F.CAMINO va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Pablo Pérez Garzón va desviar el xut final de Óscar Liboreiro després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 263 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): En Simó Anglada va encarar al porter al 56, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 236 Minuto 65 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Víctor Landi no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Óscar Liboreiro estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 32, Felip Perarnau de C.F.CAMINO va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 49 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Euxenio da Laracha de C.F.CAMINO es va emportar una amonestació al minut 49 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 85 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del C.F.CAMINO puguin veure en Caetano Nantes jugant de nou; ja que al minut 85 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Alberto Zaldo el va substituir sense tenir temps d'escalfar.