Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Agustitos FC (795237) - Atlético de los Tilos (990564) » 209568838: T26/J2/X

Liga 209568838 Información oficial sobre el partido 209568838 en Hattrick

07.02.2009 14:10:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 2 / X.218 (96301)

Tuilla Alineación oficial del equipo 'Tuilla' en el partido 0 - 1 Burriana United FC Alineación oficial del equipo 'Burriana United FC' en el partido
0 - 1 Ricardo Cuero (48')
Tuilla Alineación oficial del equipo 'Tuilla' en el partido 0 - 1 Burriana United FC Alineación oficial del equipo 'Burriana United FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Tuilla Alineación oficial del equipo 'Tuilla' en el partido 1 - 2 Burriana United FC Alineación oficial del equipo 'Burriana United FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
18,4 % 3,7 % 77,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tuilla

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Cibrán Boado va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 205 Minuto 77 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Rafael Ferráez va sorprendre tothom amb una passada llarguíssima als peus de Joaquín Olmedo, que, també sorprès, va fer un control horrible i va perdre una oportunitat magnífica.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Joaquín Olmedo de Tuilla es va emportar una amonestació al minut 74 per provocar un rival.

Burriana United FC

Goles Goles

  • 173 Minuto 48 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Ricardo Cuero va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 7, quan en David Loaysa va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 286 Minuto 26 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Després de 26 minuts, el Burriana va sorprendre al seu rival amb un contraatac. Els defensors van haver de recórrer a una falta per parar-lo. El conseqüent tir lliure directe va ser una brillant combinació entre varis jugadors. Al final però, un mal control va servir perquè la pilota quedés morta dins de l'àrea i el porter és llancés com un lleopard a blocar-la.
  • 242 Minuto 66 (Ocasión de contra por la izquierda): Burriana van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 66, però Rodrigo Illarramendi va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Eduardo Coll de Burriana amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 093 Minuto 6 (Lesión (no subst.)): Burriana no podia fer cap canvi en Felipe Molero va deixar el terreny de joc al minut 6 lesionat. L'equip va haver de jugar amb un home menys.