Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Chepus FC (1421154) - Piernodouna (119545) » 209568524: T26/J8/X

Liga 209568524 Información oficial sobre el partido 209568524 en Hattrick

21.03.2009 14:10:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 8 / X.212 (96295)

BlacKats HC Alineación oficial del equipo 'BlacKats HC' en el partido 3 - 1 Los Pistolos Alineación oficial del equipo 'Los Pistolos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
BlacKats HC Alineación oficial del equipo 'BlacKats HC' en el partido 1 - 1 Los Pistolos Alineación oficial del equipo 'Los Pistolos' en el partido
Tiene suerte 0.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
15,3 % 2,0 % 82,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

BlacKats HC

Goles Goles

  • 140 Minuto 26 (Gol de contra de falta): El contraatac de BlacKats va resultar en una falta a la frontal de l'àrea, que Yusuf Denizlioğlu va xutar amb una magnífica rosca per marcar el 1 - 1!
  • 121 Minuto 47 (Gol por el centro): Al minut 47 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Uuno Nugis ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, BlacKats es posava per davant 2 a 1.
  • 130 Minuto 78 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Yusuf Denizlioğlu va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 78 el resultat passava a ser de 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 39 (Ocasión de contra por la izquierda): BlacKats van sortir al contraatac al minut 39, però Yusuf Denizlioğlu va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Gijs Bittremieux de BlacKats va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): José-Luis Perrot de BlacKats va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 41 (Tirita (médico)): Marcel·lí Garnés es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.

Los Pistolos

Goles Goles

  • 142 Minuto 4 (Gol de contra por la izquierda): En Tero Pursi va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 0 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Al minut 25 de partit, Fikret Subasic va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Tero Pursi.
  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Fikret Subasic de Pistolos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En David Le Witt es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 19 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del Pistolos puguin veure en Hayo Schatteman jugant de nou; ja que al minut 19 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Bořivoj Uhrin el va substituir sense tenir temps d'escalfar.