Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pickway FC (1593951) - Makapuu (1369083) » 209565228: T26/J10/X

Liga 209565228 Información oficial sobre el partido 209565228 en Hattrick

04.04.2009 14:10:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 10 / X.153 (96236)

LEITES TEAM Alineación oficial del equipo 'LEITES TEAM' en el partido 5 - 1 realdiego f.c Alineación oficial del equipo 'realdiego f.c' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
LEITES TEAM Alineación oficial del equipo 'LEITES TEAM' en el partido 6 - 0 realdiego f.c Alineación oficial del equipo 'realdiego f.c' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 6.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

LEITES TEAM

Goles Goles

  • 111 Minuto 30 (Gol por el centro): Passat el minut 30 de joc, Pablo Calahorra facilitava les coses al LEITES amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.
  • 121 Minuto 55 (Gol por el centro): Markus Mandreko va donar a LEITES un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 119 Minuto 58 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Pedro Charro sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Rudolf Görbicz que, efectivament, va fer pujar el 3 - 1!
  • 132 Minuto 68 (Gol por la izquierda): En Reint-Jan Romkes de LEITES va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 1.
  • 131 Minuto 71 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de LEITES va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Markus Mandreko progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 5 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Al minut 20 es va veure una gran oportunitat per a LEITES per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Ignasi Pastor Leiva, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Juan Raúl Escriva! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 285 Minuto 27 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de LEITES a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Ignasi Pastor Leiva va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Rudolf Görbicz de LEITES va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

realdiego f.c

Goles Goles

  • 138 Minuto 29 (Gol evento especial extremo + rematador): En Eduard Martí va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Lucas De Las Casas la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 0 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): Lucas De Las Casas quasi redueix la diferència al marcador al minut 62, però una gran estirada d'en Aimeric Luyckx va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.