Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Mimil19 (1339445) - Cubelles F.C. (800701) » 209561629: T26/J6/X

Liga 209561629 Información oficial sobre el partido 209561629 en Hattrick

07.03.2009 14:10:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 6 / X.89 (96172)

new equip Alineación oficial del equipo 'new equip' en el partido 2 - 2 desustanciaos Alineación oficial del equipo 'desustanciaos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
new equip Alineación oficial del equipo 'new equip' en el partido 3 - 0 desustanciaos Alineación oficial del equipo 'desustanciaos' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.98Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

new equip

Goles Goles

  • 119 Minuto 23 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Àlex Marés va treure un córner llarg cap al segon pal que en Klaas Gommers, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 1 - 0.
  • 185 Minuto 64 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Cristiano Biscarini, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Al minut 24, Klaas Gommers gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Sergi Segarra va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 220 Minuto 26 (Ocasión de falta): En Àlex Marés es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 232 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Sergi Segarra al minut 80 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Tiziano Epplin va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 31 (Lesión grave): Una greu lesió al minut 31 va fer que Joris Ruding de equip hagués d'abandonar el terreny de joc. Claudio Valdeboys va entrar al terreny de joc per suplir-lo.

desustanciaos

Goles Goles

  • 141 Minuto 25 (Gol de contra por el centro): El desustanciaos era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Erdain Mendiola va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 1 - 1 pujava al marcador.
  • 161 Minuto 88 (Gol por el centro): El 2 - 2 va arribar amb una jugada de Erdain Mendiola que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 4 (Ocasión por el centro): Al minut 4 de partit, Saifeddine Bachtobji quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 236 Minuto 58 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Claudio Valdeboys va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Martí Marginet de desustanciaos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.