Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Cubelles F.C. (800701) - Los granos aragoneses (798869) » 209561625: T26/J5/X

Liga 209561625 Información oficial sobre el partido 209561625 en Hattrick

28.02.2009 14:10:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 5 / X.89 (96172)

desustanciaos Alineación oficial del equipo 'desustanciaos' en el partido 2 - 3 Los granos aragoneses Alineación oficial del equipo 'Los granos aragoneses' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
desustanciaos Alineación oficial del equipo 'desustanciaos' en el partido 1 - 6 Los granos aragoneses Alineación oficial del equipo 'Los granos aragoneses' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.63Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,8 % 0,1 % 98,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

desustanciaos

Goles Goles

  • 119 Minuto 11 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Albert Martí va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 1 - 0 al minut 11.
  • 112 Minuto 66 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del desustanciaos s'esgargamellaven dempeus per esperonar Martí Marginet que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 66 i suposava l'empat a 2 per als locals.

Los granos aragoneses

Goles Goles

  • 162 Minuto 17 (Gol por la izquierda): Juan Arboleya, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 1 - 1 al minut 17.
  • 171 Minuto 30 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 30, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Alberto Pellicer es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.
  • 171 Minuto 82 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 82, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Odón Oyuela es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Anouar Philippens va marcar al minut 28 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 281 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Al minut 35 de partit, Juan Arboleya va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 283 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Mees Mestdagh de aragoneses va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 39 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 236 Minuto 57 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Joaquín Óbolo va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 57 de joc.
  • 281 Minuto 60 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Alberto Pellicer. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 285 Minuto 83 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de aragoneses a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Paul Grillet va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Odón Oyuela de aragoneses es va emportar una amonestació al minut 40 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En José Miguel Tarki es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.