Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

los pixies de piera (1588392) - FC Sant Quirze (117984) » 209559453: T26/J8/X

Liga 209559453 Información oficial sobre el partido 209559453 en Hattrick

21.03.2009 14:10:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 8 / X.50 (96133)

los pixies de piera Alineación oficial del equipo 'los pixies de piera' en el partido 0 - 4 Pasamos de cuartos Alineación oficial del equipo 'Pasamos de cuartos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
los pixies de piera Alineación oficial del equipo 'los pixies de piera' en el partido 1 - 2 Pasamos de cuartos Alineación oficial del equipo 'Pasamos de cuartos' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.88Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,6 % 23,8 % 49,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

los pixies de piera

Goles Goles

  • 109 Minuto 20 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): L'imprevisible Simón Gómez de la Torre va arriscar més del compte i va relliscar quan es disposava a fer una passada llarga a un company. En Amarílio Delgado va aprofitar el regal, anotant el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): pixies va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 7 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Ramón León Chacón ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 200 Minuto 50 (Ocasión de falta): L'equip local va poder disminuir l'avantatge dels visitants al minut 50 amb una falta ben llançada per en Pau Barber, però el porter va ser molt hàbil i va prolongar la pilota per sobre el travesser.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 57 (Lesión leve): Després de 57 minuts jugats, Maiol Camprubí es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Abelardo Purificacion.

Pasamos de cuartos

Goles Goles

  • 185 Minuto 9 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Pasamos van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Jeremías Velasco Nieto va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 184 Minuto 22 (Gol de penalti): Pasamos va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 3, quan Klas Gustavsson va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.
  • 180 Minuto 38 (Gol de falta): Passaven 38 minuts quan en Klas Gustavsson va convertir en gol una falta des de 30 metres que va significar el 0 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Després de 37 minuts, Albert Pío Baroja va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Alexandre Poullain va estar atent i va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 25, Natxo Endara de Pasamos va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 43 (Lesión leve): Pasamos va fer una substitució al minut 43. Albert Pío Baroja va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Juan Antonio Gallardo.
  • 090 Minuto 61 (Tirita): Al minut 61, Umberto Frittoli de Pasamos es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.