Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C.Canyamar (1334585) - Neutrino (800718) » 209558619: T26/J9/X

Liga 209558619 Información oficial sobre el partido 209558619 en Hattrick

28.03.2009 14:10:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 9 / X.35 (96118)

spichajrelos Alineación oficial del equipo 'spichajrelos' en el partido 2 - 1 Team Punishment Alineación oficial del equipo 'Team Punishment' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
spichajrelos Alineación oficial del equipo 'spichajrelos' en el partido 4 - 0 Team Punishment Alineación oficial del equipo 'Team Punishment' en el partido
Tiene mala suerte 4.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

spichajrelos

Goles Goles

  • 111 Minuto 71 (Gol por el centro): Delio Parcero s'emportà una gran ovació del públic local al minut 71, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.
  • 123 Minuto 74 (Gol por la derecha): Passats 74 minuts, Anton Bergalló, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. spichajrelos es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): spichajrelos va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 5 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Julián Ereinuzqueta ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 6 (Ocasión por el centro): En Jorge Cubillos del spichajrelos ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 212 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Delio Parcero va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 213 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Julián Ereinuzqueta de spichajrelos va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 39, però no va estar gaire encertat.
  • 213 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): Dimas Jávega de spichajrelos va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 54, però no va estar gaire encertat.
  • 231 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Gonzalo Pardo Otero va estar a punt de sentenciar el partit al minut 79, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 63 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Javier Jimeno va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Anton Bergalló.

Team Punishment

Goles Goles

  • 115 Minuto 34 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 34 minuts, Ibar Obieta va superar per velocitat Gonzalo Pardo Otero per posar el 0 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 40 (Ocasión de contra por la izquierda): Punishment van sortir al contraatac al minut 40, però Ricardo Caldevilla va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Alfredo Chenlo de Punishment va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ibar Obieta de Punishment la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 77, Juli Pablos de Punishment va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 42 (Tirita): Era el minut 42 quan després d'una dura entrada, el jugador Ibar Obieta de Punishment s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.