Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Raipon Team (1435159) - Joui's team (1332112) » 209556979: T26/J6/X

Liga 209556979 Información oficial sobre el partido 209556979 en Hattrick

07.03.2009 14:10:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 6 / X.6 (96089)

Colplay Atl Alineación oficial del equipo 'Colplay Atl' en el partido 1 - 4 C.F. SISTRELLS Alineación oficial del equipo 'C.F. SISTRELLS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Colplay Atl Alineación oficial del equipo 'Colplay Atl' en el partido 1 - 6 C.F. SISTRELLS Alineación oficial del equipo 'C.F. SISTRELLS' en el partido
Tiene un resultado normal 1.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.85Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,5 % 0,2 % 95,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Colplay Atl

Goles Goles

  • 185 Minuto 18 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Colplay van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Cristóbal Valle Herce va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Colplay va estar a punt de posar-se per davant al minut 29 però Cristóbal Valle Herce va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 211 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Al minut 40 el Colplay va posar setge sobre la defensa central visitant però en Abraham Caaveiro no va estar gens encertat.
  • 202 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Abraham Caaveiro va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 62 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Lorenzo de la Villa de Colplay va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Manuel Albán de Colplay va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 35 (Tirita): Passats 35 minuts de joc, en Manuel Albán de Colplay va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

C.F. SISTRELLS

Goles Goles

  • 142 Minuto 6 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 6 minuts quan Noel Marín Díez va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 0 - 1 per a SISTRELLS.
  • 170 Minuto 36 (Gol de falta): SISTRELLS va passar a dominar el partit per 1 - 2 després d'un golàs de falta de Román da Seara.
  • 183 Minuto 50 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 50, SISTRELLS va augmentar el seu avantatge a 1 - 3, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Leoncio Pumar.
  • 181 Minuto 78 (Gol por el centro): David Martínez de Rodrigo de SISTRELLS va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 4 al minut 78. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Al minut 82 de partit, Daniel Ridao va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 81, Pepe Crooke de SISTRELLS va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.