Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Cambayá (1333166) - Ochentaidos (438902) » 209538288: T26/J9/IX

Liga 209538288 Información oficial sobre el partido 209538288 en Hattrick

28.03.2009 15:45:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 9 / IX.1720 (177215)

Argimiro C.F. Alineación oficial del equipo 'Argimiro C.F.' en el partido 4 - 1 Ochentaidos Alineación oficial del equipo 'Ochentaidos' en el partido
Phillip Petitot (17') 1 - 0
Nicolae Drãgoi (26') 2 - 0
Aba Kossuth (36') 3 - 0
3 - 1 Aivars B?da (39')
Francesc Navines (83') 4 - 1
Argimiro C.F. Alineación oficial del equipo 'Argimiro C.F.' en el partido 4 - 1 Ochentaidos Alineación oficial del equipo 'Ochentaidos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Argimiro C.F. Alineación oficial del equipo 'Argimiro C.F.' en el partido 4 - 0 Ochentaidos Alineación oficial del equipo 'Ochentaidos' en el partido
Tiene un resultado normal 4.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Argimiro C.F.

Goles Goles

  • 122 Minuto 17 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Argimiro contenien la respiració mentre en Phillip Petitot s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 133 Minuto 26 (Gol por la derecha): Argimiro va aconseguir el 2 - 0 quan Nicolae Drãgoi va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 132 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Al minut 36, Argimiro va aconseguir el 3 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Aba Kossuth, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 118 Minuto 83 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 83, el Argimiro va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Francesc Navines, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Argimiro va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Phillip Petitot en un 1 contra 1 amb el porter Pablo Cotino, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 231 Minuto 50 (Ocasión por el centro): Al minut 50, Felix Alexander Stelzmüller gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Pablo Cotino va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 233 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): El Argimiro ho intentava per la dreta per mitjà de Felix Alexander Stelzmüller, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 231 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Aba Kossuth va estar a punt de sentenciar el partit al minut 80, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 232 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): En Nikolaus Dück, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 66 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 66 de partit, quan un jugador de Argimiro, en Reinhold Schlicker, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

Ochentaidos

Goles Goles

  • 136 Minuto 39 (Gol evento especial inexperiencia rival): La falta d'experiència va fer que Felix Alexander Stelzmüller s'arrisqués amb un driblatge innecessari davant Aivars Būda, que li va robar la pilota, va encarar el porter i li va bombejar la pilota fent el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 35 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys de Felix Alexander Stelzmüller van haver de treure-li les castanyes del foc ja que aquest va voler driblar en Igor Nazareno a dins de la seva pròpia àrea. Com que va perdre la pilota, els companys van haver de córrer per esmenar l'error i robar la pilota un altre cop.
  • 251 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Noel Studeny va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Daniel Riquelme no es va rendir i va fer unes grans aturades.
  • 242 Minuto 51 (Ocasión de contra por la izquierda): Ochentaidos van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 51, però Adalrik Hewelcke va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.