Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

LastTemplars (490673) - This Is Love F.C (1420625) » 209535713: T26/J9/IX

Liga 209535713 Información oficial sobre el partido 209535713 en Hattrick

28.03.2009 15:45:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 9 / IX.1674 (177169)

LastTemplars Alineación oficial del equipo 'LastTemplars' en el partido 3 - 4 Atletico Teixeiro Alineación oficial del equipo 'Atletico Teixeiro' en el partido
Jesús Fernando Guerbillano (14') 1 - 0
Aurelio Villares (20') 2 - 0
2 - 1 Jorge Antonio Martínez Herrero (24')
2 - 2 David Alsina (26')
Aurelio Villares (64') 3 - 2
3 - 3 Inocencio Patacas (72')
3 - 4 Juan Pedrero (80')
LastTemplars Alineación oficial del equipo 'LastTemplars' en el partido 3 - 4 Atletico Teixeiro Alineación oficial del equipo 'Atletico Teixeiro' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
LastTemplars Alineación oficial del equipo 'LastTemplars' en el partido 3 - 3 Atletico Teixeiro Alineación oficial del equipo 'Atletico Teixeiro' en el partido
Tiene un resultado normal 2.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
29,3 % 36,4 % 34,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

LastTemplars

Goles Goles

  • 105 Minuto 14 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): La magnífica passada creuada realitzada per Martín Amarilla va descol·locar totalment la defensa contrària i Jesús Fernando Guerbillano no va perdonar i va marcar el 1 - 0.
  • 133 Minuto 20 (Gol por la derecha): Amb 20 minuts jugats, en Aurelio Villares va augmentar l'avantatge de LastTemplars a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 185 Minuto 64 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del LastTemplars van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Aurelio Villares va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 3 - 2 pujava al marcador.
  • 109 Minuto 72 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Luis Leandro Elespuru es va complicar la vida al minut 72 intentant esquivar Inocencio Patacas en comptes de refusar amb un xut llarg. Al final, el jugador del Atletico, va robar-li la pilota i va marcar el 3 - 3 davant la inútil estirada del porter. En aquell moment, uns corbs que sobrevolaven l'estadi grallaven "Babau! Babau!"

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Jesús Fernando Guerbillano va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Felipe Torrejón de LastTemplars amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Sergio Salazar Baraona de LastTemplars va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Luis Leandro Elespuru de LastTemplars es va emportar una amonestació al minut 78 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 87 (Lesión): LastTemplars es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Aurelio Villares no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Elano Pomés al camp.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 85 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Felipe Torrejón va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.

Atletico Teixeiro

Goles Goles

  • 154 Minuto 24 (Gol de penalti): Un penal perfectament xutat per Jorge Antonio Martínez Herrero va significar el 2 - 1 al minut 24.
  • 161 Minuto 26 (Gol por el centro): El 2 - 2 va arribar amb una jugada de David Alsina que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 171 Minuto 80 (Gol por el centro): En Juan Pedrero donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 80 el marcador reflectia el 3 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 15 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Juan Pedrero va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 272 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Es duien 75 minuts de partit jugats quan Nicolás Ibañez Irarrazábal va estar a punt de posar per davant a Atletico amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Marcos Ioyaga va impedir un gol cantat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 83, Jorge Antonio Martínez Herrero de Atletico va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 512 Minuto 86 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 86 de partit, Jorge Antonio Martínez Herrero de Atletico va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 16 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Marc Sagarra, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.