Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Enginyers de Catalunya (31115) - Minabo de Kiev F.C. (772019) » 209532815: T26/J12/IX

Liga 209532815 Información oficial sobre el partido 209532815 en Hattrick

18.04.2009 15:45:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 12 / IX.1622 (177117)

El Real Madrid Alineación oficial del equipo 'El Real Madrid' en el partido 1 - 0 Enguidanos C.F. Alineación oficial del equipo 'Enguidanos C.F.' en el partido
Lábaro Igarzábal (67') 1 - 0
El Real Madrid Alineación oficial del equipo 'El Real Madrid' en el partido 1 - 0 Enguidanos C.F. Alineación oficial del equipo 'Enguidanos C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
El Real Madrid Alineación oficial del equipo 'El Real Madrid' en el partido 4 - 1 Enguidanos C.F. Alineación oficial del equipo 'Enguidanos C.F.' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,5 % 0,5 % 9,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

El Real Madrid

Goles Goles

  • 185 Minuto 67 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del RM van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Lábaro Igarzábal va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 0 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 5 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Víctor Tudo! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 222 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): En Caitan Caciara va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 223 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): RM va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Roger Rovira en un 1 contra 1 amb el porter Josep Àngel Marginet, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 232 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Al minut 80, Sergio Gia gairebé va marcar per a RM des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Sergio Gia de RM va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 65 (Lesión leve): Després de 65 minuts jugats, Rafael Manzanaro es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Álvaro Valdés.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 66 (Evento clima: sol, K.O. potente): Com sempre, Álvaro Valdés va intentar utilitzar la seva força física per sobreposar-se als rivals, però la calor no el va afavorir gens.
  • 306 Minuto 87 (Evento clima: sol, K.O. rápido): L'elevada temperatura ambiental va fer que Víctor Tudo tingués problemes amb el seu joc, ja que no era el seu clima idoni.

Enguidanos C.F.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 6 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Eladi Fàbrega de Enguidanos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 513 Minuto 88 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 88 del partit, Eladi Fàbrega de l'equip Enguidanos, va haver d'abandonar el terreny de joc després de guanyar-se una segona targeta per tocar la pilota amb la mà.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 13 (Lesión leve): Enguidanos va fer una substitució al minut 13. Ignacio Rendón va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Moisés Baqueiro.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 76 (Evento clima: sol, OK técnico): Els jugadors semblaven pansir-se amb la calor que feia, però Pío Lamela se sentia fresc com una rosa.