Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FEF España (778351) - Espolla (118882) » 209531367: T26/J14/IX

Liga 209531367 Información oficial sobre el partido 209531367 en Hattrick

02.05.2009 15:45:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 14 / IX.1596 (177091)

symmachiarii Alineación oficial del equipo 'symmachiarii' en el partido 0 - 3 Real Sporting de Bilbao Alineación oficial del equipo 'Real Sporting de Bilbao' en el partido
0 - 1 Bernat Corominas (16')
0 - 2 Petter Hamre (55')
0 - 3 Mikael Andersson (57')
symmachiarii Alineación oficial del equipo 'symmachiarii' en el partido 0 - 3 Real Sporting de Bilbao Alineación oficial del equipo 'Real Sporting de Bilbao' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
symmachiarii Alineación oficial del equipo 'symmachiarii' en el partido 0 - 6 Real Sporting de Bilbao Alineación oficial del equipo 'Real Sporting de Bilbao' en el partido
Tiene un resultado normal 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.83Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

symmachiarii

Real Sporting de Bilbao

Goles Goles

  • 173 Minuto 16 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Bernat Corominas va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 182 Minuto 55 (Gol por la izquierda): Al minut 55, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan Petter Hamre va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 181 Minuto 57 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Mikael Andersson de Sporting l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 3 al minut 57 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Villy Østergaard va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Santiago Antequera, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 285 Minuto 28 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del symmachiarii. La jugada d'estratègia del Sporting per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Mikael Andersson va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 282 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Petter Hamre, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 29 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Sporting va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 235 Minuto 66 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Enrico Martino gairebé marca per a Sporting al minut 66 fent valer la seva dilatada experiència, però el porter va estar molt atent al xut.
  • 285 Minuto 77 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del symmachiarii. La jugada d'estratègia del Sporting per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Bernat Corominas va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.