Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sinjoh Ruins (1336591) - O Real FC (995849) » 209523053: T26/J8/IX

Liga 209523053 Información oficial sobre el partido 209523053 en Hattrick

21.03.2009 15:45:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 8 / IX.1448 (176943)

monzoguayos Alineación oficial del equipo 'monzoguayos' en el partido 3 - 1 Los angeles de barcelona Alineación oficial del equipo 'Los angeles de barcelona' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
monzoguayos Alineación oficial del equipo 'monzoguayos' en el partido 1 - 1 Los angeles de barcelona Alineación oficial del equipo 'Los angeles de barcelona' en el partido
Tiene suerte 1.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.85Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
44,4 % 28,4 % 27,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

monzoguayos

Goles Goles

  • 123 Minuto 17 (Gol por la derecha): Corria el minut 17 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Aleksander Turowski, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 124 Minuto 68 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 68 que va permetre a l'equip local marcar el 2 - 1. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Gerd Hautemann llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.
  • 132 Minuto 74 (Gol por la izquierda): monzoguayos va augmentar la diferència quan Carlos De Fuentes no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): monzoguayos per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 54, quan Aleksander Turowski va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 285 Minuto 65 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del monzoguayos van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Aleksander Turowski, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 215 Minuto 72 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Rytis Barsulis que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Celestino Agostinelli de monzoguayos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Alibiades Avecilla de monzoguayos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Los angeles de barcelona

Goles Goles

  • 161 Minuto 26 (Gol por el centro): barcelona van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 26, quan Pablo Ancieta va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.

Ocasiones Ocasiones

  • 260 Minuto 23 (Ocasión de falta): En Pablo Ancieta va voler emular el xut de Roberto Carlos amb l'exterior del peu, però la pilota va agafar un efecte inesperat i va anar a parar a les parts baixes d'un jugador local que estava a la barrera.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 20 (Lesión): Pablo Sancho no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Sabino Bugallido.