Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

los copihues (1579109) - Iaiolita (1590296) » 209521108: T26/J12/IX

Liga 209521108 Información oficial sobre el partido 209521108 en Hattrick

18.04.2009 15:45:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 12 / IX.1413 (176908)

Los Garimetros C.F. Alineación oficial del equipo 'Los Garimetros C.F.' en el partido 5 - 2 Iaiolita Alineación oficial del equipo 'Iaiolita' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
Los Garimetros C.F. Alineación oficial del equipo 'Los Garimetros C.F.' en el partido 7 - 1 Iaiolita Alineación oficial del equipo 'Iaiolita' en el partido
Tiene mala suerte 7.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,6 % 0,1 % 3,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Garimetros C.F.

Goles Goles

  • 138 Minuto 33 (Gol evento especial extremo + rematador): Marc Harboe estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Dirk Stollwerk va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 1 - 1 al minut 33.
  • 123 Minuto 36 (Gol por la derecha): Garimetros s'avançava al marcador al minut 36, després d'un rebot que va caçar en Rui Azenha per la banda dreta de l'atac local. El 2 - 1 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 131 Minuto 39 (Gol por el centro): Al minut 39 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Thibault Camus, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 1 per a Garimetros.
  • 131 Minuto 69 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Giovanbattista Rottensteiner va aprofitar per marcar el 4 - 2 a plaer.
  • 133 Minuto 84 (Gol por la derecha): Garimetros va aconseguir el 5 - 2 quan Sergio Campino va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Al minut 71, Marc Harboe gairebé va marcar per a Garimetros des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Iaiolita

Goles Goles

  • 172 Minuto 20 (Gol por la izquierda): Iaiolita va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 20. Conrado Mon va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 153 Minuto 58 (Gol por la derecha): La caiguda a banda dreta de Davide Parlapiano va propiciar el desajust defensiu dels locals, que no van saber resoldre la situació. Gràcies això el Iaiolita va reduir diferències al marcador: 3 - 2 al minut 58.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 3, quan en Nicolas Coulibaly va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 281 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Eduardo Paixão quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de IJsbrand Henselijn, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 236 Minuto 48 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Felice Bertelli no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Eduardo Paixão estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 208 Minuto 81 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Dámaso Alén de Iaiolita va fer-se una espectacular auto-passada d'esperó però malauradament en Nicolas Coulibaly es va posar al mig i ho va espatllar tot.
  • 252 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Iaiolita va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 87 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 5 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Dámaso Alén de Iaiolita amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Conrado Mon.