Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Cfs Bargas Rallago (1430615) - At Balears (309944) » 209517722: T26/J5/IX

Liga 209517722 Información oficial sobre el partido 209517722 en Hattrick

28.02.2009 15:45:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 5 / IX.1353 (176848)

R.C. Centenario Verde Alineación oficial del equipo 'R.C. Centenario Verde' en el partido 1 - 0 MahouRiaunos Alineación oficial del equipo 'MahouRiaunos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
R.C. Centenario Verde Alineación oficial del equipo 'R.C. Centenario Verde' en el partido 1 - 3 MahouRiaunos Alineación oficial del equipo 'MahouRiaunos' en el partido
Tiene un resultado normal 0.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,9 % 0,2 % 94,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

R.C. Centenario Verde

Goles Goles

  • 123 Minuto 21 (Gol por la derecha): El jugador Alessandro Calatayud de Centenario, després de 21 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 9 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Pablo Riveros Martín no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en José Luis Zúñiga Niño estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 232 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Al minut 29, Pablo Bayón Mohino gairebé va marcar per a Centenario des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 240 Minuto 58 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Centenario van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 58 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Pablo Bayón Mohino, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 285 Minuto 66 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Centenario van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Gerbasi Urenga, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 231 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Gerbasi Urenga va estar a punt de sentenciar el partit al minut 84, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Antoni Amenós.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 85 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 85 de partit, quan un jugador de Centenario, en Alberto Río, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

MahouRiaunos

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Julio Berges quasi aconsegueix empatar per MahouRiaunos al minut 87, però Jordi Quesada va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 23 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Miguel Lozano Hernando, jugador de MahouRiaunos, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 23. Rafael Urruya, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.
  • 090 Minuto 65 (Tirita): Passats 65 minuts de joc, en Juan Antonio Rovere de MahouRiaunos va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.