Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atlético Jennyfers (1432909) - Denominacion de Origen (1366600) » 209507532: T26/J5/IX

Liga 209507532 Información oficial sobre el partido 209507532 en Hattrick

28.02.2009 15:45:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 5 / IX.1171 (176666)

os carallos Alineación oficial del equipo 'os carallos' en el partido 1 - 5 Denominacion de Origen Alineación oficial del equipo 'Denominacion de Origen' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
os carallos Alineación oficial del equipo 'os carallos' en el partido 1 - 3 Denominacion de Origen Alineación oficial del equipo 'Denominacion de Origen' en el partido
Tiene un resultado normal 1.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
14,1 % 1,5 % 84,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

os carallos

Goles Goles

  • 113 Minuto 42 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al carallos una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Ambrósio de Liz, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 42.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 37 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Mauro Arnedo va estar a punt d'avançar els locals al minut 37 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 222 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): carallos va estar a punt de posar-se per davant al minut 41 però Alexandre Iglesias va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 212 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): Al minut 53, Ovidiu Rãileanu va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Venceslau Santabaia.
  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Alexandre Iglesias de carallos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Denominacion de Origen

Goles Goles

  • 142 Minuto 42 (Gol de contra por la izquierda): En Manouchehr Pashazade va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 0 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 171 Minuto 44 (Gol por el centro): Denominacion agafava avantatge al minut 44 de joc en marcar el 1 - 2 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Aladino Hermo amb mestria.
  • 181 Minuto 82 (Gol por el centro): Péter Waltner de Denominacion va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 3 al minut 82. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 181 Minuto 84 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Pierre Leppke de Denominacion l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 4 al minut 84 de partit.
  • 181 Minuto 87 (Gol por el centro): Pierre Leppke va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 87, i va fer pujar el 1 - 5 per a Denominacion.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Aladino Hermo va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Humberto Ortega, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 281 Minuto 50 (Ocasión por el centro): Manouchehr Pashazade quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Humberto Ortega, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Rahman Harbi de Denominacion va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 7 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Hélder Mendes no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.
  • 302 Minuto 36 (Evento clima: lluvia, OK potente): El terreny de joc estava molt moll, però Péter Waltner estava fent un bon partit.
  • 301 Minuto 44 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Alessandro Bonfiglio va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.