Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Angeles de Charlie (30933) - Atletico Lujuria (1458620) » 209507231: T26/J14/IX

Liga 209507231 Información oficial sobre el partido 209507231 en Hattrick

02.05.2009 15:45:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 14 / IX.1165 (176660)

Los Angeles de Charlie Alineación oficial del equipo 'Los Angeles de Charlie' en el partido 0 - 5 Atletico Lujuria Alineación oficial del equipo 'Atletico Lujuria' en el partido
0 - 1 Sanel Antonini (13')
0 - 2 Alberto Tamariz (23')
0 - 3 Alberto Tamariz (57')
0 - 4 Guillaume Frühwirth (63')
0 - 5 Toni Fuerlinger (64')
Los Angeles de Charlie Alineación oficial del equipo 'Los Angeles de Charlie' en el partido 0 - 5 Atletico Lujuria Alineación oficial del equipo 'Atletico Lujuria' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Los Angeles de Charlie Alineación oficial del equipo 'Los Angeles de Charlie' en el partido 0 - 5 Atletico Lujuria Alineación oficial del equipo 'Atletico Lujuria' en el partido
Tiene un resultado normal 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Angeles de Charlie

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 11 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Francisco Ramos Pemán haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Angeles al minut 11.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 25 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Fernando Sánchez Moreno s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.
  • 514 Minuto 61 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Pep Jordà s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 17 (Tirita (médico)): Raúl Castañer va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Angeles es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.

Atletico Lujuria

Goles Goles

  • 171 Minuto 13 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Sanel Antonini que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Atletico.
  • 183 Minuto 23 (Gol por la derecha): Al minut 23, un xut de Alberto Tamariz des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 2 i el públic s'enfadava.
  • 182 Minuto 57 (Gol por la izquierda): Al minut 57 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Alberto Tamariz va ser l'anotador del 0 - 3.
  • 181 Minuto 63 (Gol por el centro): Guillaume Frühwirth va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 63, i va fer pujar el 0 - 4 per a Atletico.
  • 180 Minuto 64 (Gol de falta): Al minut 64, una falta xutada per Toni Fuerlinger va provocar un magnífic "pal-cara-i-gol" d'un defensa (la pilota va tocar al pal, a la cara d'un defensor i va entrar a la porteria), la qual cosa va suposar el 0 - 5 per a Atletico. De totes maneres, l'àrbitre va adjudicar el gol al xutador.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 22 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Diego Méndez. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 35 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Guillaume Frühwirth després de 35 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Vítor Valiñas va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Francisco Ramos Pemán de Atletico va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones