Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

sigueiro city (1458374) - Aluche CF (439289) » 209503827: T26/J3/IX

Liga 209503827 Información oficial sobre el partido 209503827 en Hattrick

14.02.2009 15:45:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 3 / IX.1105 (176600)

FC Villanueva del C. Alineación oficial del equipo 'FC Villanueva del C.' en el partido 3 - 2 Aluche CF Alineación oficial del equipo 'Aluche CF' en el partido
0 - 1 Samuel Resa (30')
Juan Rolando Zorrilla (34') 1 - 1
1 - 2 Esteban Greco (63')
Hugo Piazza (77') 2 - 2
Costantino Falzone (78') 3 - 2
FC Villanueva del C. Alineación oficial del equipo 'FC Villanueva del C.' en el partido 3 - 2 Aluche CF Alineación oficial del equipo 'Aluche CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FC Villanueva del C. Alineación oficial del equipo 'FC Villanueva del C.' en el partido 3 - 0 Aluche CF Alineación oficial del equipo 'Aluche CF' en el partido
Tiene un resultado normal 2.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,5 % 0,1 % 2,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Villanueva del C.

Goles Goles

  • 112 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Villanueva s'esgargamellaven dempeus per esperonar Juan Rolando Zorrilla que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 34 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 111 Minuto 77 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 77, Hugo Piazza de Villanueva empatava el partit: 2 - 2.
  • 185 Minuto 78 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 78 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Villanueva. A fi d'aconseguir el 3 - 2, van tocar-la en curt per tal que Costantino Falzone xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 13 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Villanueva van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Ahmed Lüthje, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 223 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Waldemar Hammacher va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 211 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Villanueva enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ahmed Lüthje de Villanueva va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 19 (Lesión leve): Després de 19 minuts jugats, Matthias Suhr es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Umberts Bukstiņš.

Aluche CF

Goles Goles

  • 172 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Samuel Resa quedar desmarcat i marcar per a Aluche al minut 30. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 173 Minuto 63 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Esteban Greco va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Aluche va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 77, quan Pere Alcoverro va quedar-se sol davant el porter Umberts Bukstiņš, però aquest va poder aturar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Rigoberto Martínez Herrero de Aluche va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 29 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Giuseppe Gaude va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Eduardo Fernández Anleo.