Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Guingui66 (1597050) - Murcia Revolts (437043) » 209500988: T26/J8/IX

Liga 209500988 Información oficial sobre el partido 209500988 en Hattrick

21.03.2009 15:45:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 8 / IX.1054 (176549)

Atlético Iripiluz C.F. Alineación oficial del equipo 'Atlético Iripiluz C.F.' en el partido 2 - 2 belloteros futbol club Alineación oficial del equipo 'belloteros futbol club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Atlético Iripiluz C.F. Alineación oficial del equipo 'Atlético Iripiluz C.F.' en el partido 5 - 1 belloteros futbol club Alineación oficial del equipo 'belloteros futbol club' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,4 % 0,2 % 4,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlético Iripiluz C.F.

Goles Goles

  • 113 Minuto 46 (Gol por la derecha): Al minut 46, IRIPILUZ aconseguia empatar el partit a 1 - 1 quan Breogán Alvariños va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.
  • 138 Minuto 67 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Walery Opolak arribés a peus de Maximilian Wahry, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a IRIPILUZ el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Maximilian Wahry va estar a punt d'empatar per a IRIPILUZ quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Julio César Cárdenas va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 211 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Jasper Audenaert hauria d'haver estat gol al minut 41 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 232 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 75 quan Alon Twily de IRIPILUZ gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 231 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Xavier Sala va estar a punt de sentenciar el partit al minut 76, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 36 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Julio Sala, el jugador de IRIPILUZ va ser expulsat al minut 36.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 43 (Tirita (médico)): Srđan Božinovski va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.

belloteros futbol club

Goles Goles

  • 137 Minuto 28 (Gol evento especial extremo + rematador): Cristián Soares va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 28 de joc. Orionas Sakelaridis es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 0 - 1. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.
  • 162 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 80 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Cristián Soares de belloteros marcar el 2 - 2 i empatar així el partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 28 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Julio Sala es va comportar com un juvenil al minut 28 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 281 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Al minut 29 de partit, Orionas Sakelaridis va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 263 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): En Orionas Sakelaridis va encarar al porter al 72, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 42, Andrea Maci de belloteros va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 37 (Lesión): Miguel Valdés Ozores va sortir coix del terreny de joc, substituït per Andrea Maci. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.
  • 092 Minuto 82 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del belloteros puguin veure en Cristián Soares jugant de nou; ja que al minut 82 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Liam Bekooi el va substituir sense tenir temps d'escalfar.