Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Starmones FC (1431148) - Esparraguetoria C.F. (313624) » 209487204: T26/J6/IX

Liga 209487204 Información oficial sobre el partido 209487204 en Hattrick

07.03.2009 15:40:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 6 / IX.808 (61079)

PIERLUIGI Alineación oficial del equipo 'PIERLUIGI' en el partido 3 - 2 Esparraguetoria C.F. Alineación oficial del equipo 'Esparraguetoria C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
PIERLUIGI Alineación oficial del equipo 'PIERLUIGI' en el partido 2 - 0 Esparraguetoria C.F. Alineación oficial del equipo 'Esparraguetoria C.F.' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

PIERLUIGI

Goles Goles

  • 112 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del PIERLUIGI s'esgargamellaven dempeus per esperonar Sirik Bastiaens que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 38 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 121 Minuto 57 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Bernardino Castanho, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del PIERLUIGI se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 57.
  • 123 Minuto 80 (Gol por la derecha): El jugador Manos Markou de PIERLUIGI, després de 80 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 3 - 2 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): El jugador de PIERLUIGI Julià Calbet quasi va assolir l'empat al minut 28 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 230 Minuto 76 (Ocasión de falta): En Sirik Bastiaens es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Manos Markou de PIERLUIGI va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 54 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 54, Titouan Dalmasso de PIERLUIGI va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Yke van Aart de PIERLUIGI va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Esparraguetoria C.F.

Goles Goles

  • 137 Minuto 11 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Galván Ardid va anar a parar al cap de Javier Pavia que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a Esparraguetoria el 0 - 1.
  • 186 Minuto 77 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Els defenses van aturar un contraatac de Esparraguetoria amb una falta. Però el jugador que l'havia rebut es va posar ràpidament de peu, va plantar la pilota i va fer un centre al cap d'en Javier Pavia, que va rematar picant la pilota enviant-la fora de l'abast del porter. Mentre el porter recriminava als seus companys que algú s'havia de posar al davant per evitar que es serveixi ràpidament la falta, el videomarcador sortia el 2 - 2 amb un gran "Goooool!" al costat.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 9 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Galván Ardid, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 242 Minuto 29 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 29 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Galván Ardid, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 37 (Tirita (médico)): Javier Pavia va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.
  • 094 Minuto 55 (Tirita (médico)): Semblava que Roberto Aceña s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 47 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Roberto Aceña va veure's incapaç d'ajudar el seu equip a la defensa, per culpa de la calor que feia.