Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FRANANA C.F. (1433064) - Al Corral (1366107) » 209484932: T26/J12/IX

Liga 209484932 Información oficial sobre el partido 209484932 en Hattrick

18.04.2009 15:40:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 12 / IX.767 (61038)

FRANANA C.F. Alineación oficial del equipo 'FRANANA C.F.' en el partido 4 - 4 F.C.Buhonil Alineación oficial del equipo 'F.C.Buhonil' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FRANANA C.F. Alineación oficial del equipo 'FRANANA C.F.' en el partido 1 - 2 F.C.Buhonil Alineación oficial del equipo 'F.C.Buhonil' en el partido
Tiene bastante suerte 0.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
12,5 % 1,1 % 86,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FRANANA C.F.

Goles Goles

  • 121 Minuto 21 (Gol por el centro): FRANANA va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 21 Yngve Brox va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 185 Minuto 36 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del FRANANA van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Rafael Unzué va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 2 - 1 pujava al marcador.
  • 131 Minuto 40 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de FRANANA va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Faruk Mujakić progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 1.
  • 118 Minuto 77 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 77, el FRANANA va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Renno Vecpūlis, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 4 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 53 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Rogers Alberto Garcés. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 30, Rogers Alberto Garcés de FRANANA va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 78 (Lesión leve): Renno Vecpūlis de FRANANA va abandonar el terreny de joc després de 78 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Mendaur Anasagasti va entrar en el seu lloc.

F.C.Buhonil

Goles Goles

  • 164 Minuto 34 (Gol de penalti): L'àrbitre es va emportar una escridassada de les bones per part dels aficionats locals quan va assenyalar una pena màxima inexistent a favor de F.C.Buhonil al minut 34. Danilo Colonna va marcar sense problemes, aconseguint així l'empat: 1 - 1
  • 108 Minuto 41 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Fávila Rocaful encara no sap com va treure's del barret una passada impressionant des de la línia de fons, quasi sense angle, que en Martí Campmajó només va haver d'empènyer la pilota per fer pujar el 3 - 2.
  • 162 Minuto 73 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Patrik Claesson per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 3 - 3.
  • 163 Minuto 78 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 4 al minut 78 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Marek Łach marcar un xut creuat des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): El F.C.Buhonil creava perill des de la dreta al minut 42, però en Fernando Ferreira, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Nicola Cuccuru desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 235 Minuto 49 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): En Fávila Rocaful, fent gala de la seva experiència contrastada, es va quedar darrere del porter per robar-li la pilota si la deixava sobre la gespa per xutar. Quan el porter ho estava a punt de fer, el públic va començar a murmurar i el porter se'n va adonar.
  • 262 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Patrik Claesson per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 70, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 272 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Al minut 75, un refús desafortunat de Fernando Ferreira, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Martí Campmajó no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Patrik Claesson es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.