Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Negrita Santander (778591) - Agustyle Team (1367359) » 209483470: T26/J10/IX

Liga 209483470 Información oficial sobre el partido 209483470 en Hattrick

04.04.2009 15:40:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 10 / IX.741 (61012)

FC Los Detonators Alineación oficial del equipo 'FC Los Detonators' en el partido 2 - 3 ROMPEBRAGAS F.C. Alineación oficial del equipo 'ROMPEBRAGAS F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FC Los Detonators Alineación oficial del equipo 'FC Los Detonators' en el partido 3 - 0 ROMPEBRAGAS F.C. Alineación oficial del equipo 'ROMPEBRAGAS F.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,9 % 0,1 % 1,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Los Detonators

Goles Goles

  • 123 Minuto 37 (Gol por la derecha): Passats 37 minuts, Anicetu Laraña, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Detonators es posava per davant!
  • 120 Minuto 75 (Gol de falta): El 2 - 1 no fou un gol massa bonic, però el xut de falta d'en Ramon Sampere al minut 75, després de ser lleugerament desviat per la tanca defensiva, va suposar l'avançada per al Detonators i va ser celebrat com si es tractés d'un gran gol!

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 63 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Detonators sortien al contraatac. La falta llançada per Ramon Sampere va sortir força alta sense massa perill.
  • 213 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 87 minuts, en Daniel Sens no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Joaquín Ramos Linde de Detonators va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 39 (Tirita): Al minut 39, Neco Sierra de Detonators es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.
  • 092 Minuto 41 (Lesión grave): Després de 41 minuts, Detonators va veure com el seu jugador Rafael Palencia havia de ser retirat del terreny de joc en una ambulància. José Manuel Ramos-Argüelles entraria per ocupar el seu lloc.
  • 094 Minuto 89 (Tirita (médico)): José Manuel Ramos-Argüelles es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 38 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Ramon Sampere, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.

ROMPEBRAGAS F.C.

Goles Goles

  • 140 Minuto 42 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el ROMPEBRAGAS va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Xevi Baliarda aconseguint el 1 - 1.
  • 164 Minuto 84 (Gol de penalti): Un davanter visitant va ser objecte de penal quan es disposava a xutar a porteria després d'una passada en profunditat des de la dreta. En Xevi Baliarda va picar el penal ajustat a l'escaire esquerre, fet pujar l'empat al marcador mentre el porter local feia l'estàtua.
  • 174 Minuto 85 (Gol de penalti): ROMPEBRAGAS va posar-se per davant 2 - 3 mitjançant un penal polèmic que Xevi Baliarda va transformar xutant amb força i sense dubtar.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 62, quan en Alejandro Alcalde va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Narcís Signau de ROMPEBRAGAS la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 85 (Evento clima: lluvia, OK potente): La gespa mullada emprenyava tothom, però per a Jesús García no era cap impediment.