Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Gigia (307641) - Albuñuelas O.F.C (1437303) » 209483108: T26/J4/IX

Liga 209483108 Información oficial sobre el partido 209483108 en Hattrick

21.02.2009 15:40:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 4 / IX.735 (61006)

River Rats Eleven Alineación oficial del equipo 'River Rats Eleven' en el partido 3 - 1 Albuñuelas O.F.C Alineación oficial del equipo 'Albuñuelas O.F.C' en el partido
Vicente Valcázar (28') 1 - 0
Víctor Forés (81') 2 - 0
2 - 1 Alfons van Gent (89')
Juan Luis Santillán (90') 3 - 1
River Rats Eleven Alineación oficial del equipo 'River Rats Eleven' en el partido 3 - 1 Albuñuelas O.F.C Alineación oficial del equipo 'Albuñuelas O.F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
River Rats Eleven Alineación oficial del equipo 'River Rats Eleven' en el partido 5 - 1 Albuñuelas O.F.C Alineación oficial del equipo 'Albuñuelas O.F.C' en el partido
Tiene mala suerte 5.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.67Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,2 % 0,1 % 1,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

River Rats Eleven

Goles Goles

  • 123 Minuto 28 (Gol por la derecha): El jugador Vicente Valcázar de Eleven, després de 28 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 132 Minuto 81 (Gol por la izquierda): Eleven va augmentar la diferència quan Víctor Forés no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 131 Minuto 90 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Eleven va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Juan Luis Santillán progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 17 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Alejandro Cullell va estar a punt d'avançar els locals al minut 17 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 285 Minuto 32 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Alejandro Cullell, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 230 Minuto 59 (Ocasión de falta): En Víctor Forés es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Miguel Esles de Eleven va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 512 Minuto 71 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Miguel Esles se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.
  • 510 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Juan Luis Santillán de Eleven la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 12 (Lesión grave): Després de 12 minuts, Eleven va veure com el seu jugador Čaba Zábojník havia de ser retirat del terreny de joc en una ambulància. Magnus Polster entraria per ocupar el seu lloc.

Albuñuelas O.F.C

Goles Goles

  • 151 Minuto 89 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 89, el jugador visitant Alfons van Gent va reduir fàcilment l'avantatge local a 2 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 11, quan en Endre Boczkó va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 251 Minuto 86 (Ocasión por el centro): En Lucjan Czekan va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Magnus Polster.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Víctor Crespán.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 33 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Niran Shkedi, jugador de Albuñuelas, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 33. Romelio Taxis, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.
  • 094 Minuto 72 (Tirita (médico)): Mattias Mossholt es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.