Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

real madrid200000 (794377) - Antimadrid (1458715) » 209480374: T26/J6/IX

Liga 209480374 Información oficial sobre el partido 209480374 en Hattrick

07.03.2009 15:40:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 6 / IX.686 (60957)

mandingatutua Alineación oficial del equipo 'mandingatutua' en el partido 0 - 6 Quinto de Michigan Alineación oficial del equipo 'Quinto de Michigan' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
mandingatutua Alineación oficial del equipo 'mandingatutua' en el partido 0 - 6 Quinto de Michigan Alineación oficial del equipo 'Quinto de Michigan' en el partido
Tiene un resultado normal 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

mandingatutua

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 61 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Jovan Jakšić no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Eugenio García de Samaniego estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 241 Minuto 68 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de mandingatutua va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Raimon Àngel va sortir per sobre el travesser.
  • 241 Minuto 79 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de mandingatutua va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Eugenio García de Samaniego va sortir per sobre el travesser.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 1 (Evento clima: sol, OK técnico): José Gutiérrez semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.

Quinto de Michigan

Goles Goles

  • 171 Minuto 15 (Gol por el centro): En Carles Federic Portal donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 15 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 183 Minuto 19 (Gol por la derecha): Al minut 19, Michigan va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Mthikraka Nkosi, amb un xut sec des de la dreta.
  • 183 Minuto 24 (Gol por la derecha): Carles Federic Portal va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 3 per als visitants.
  • 183 Minuto 62 (Gol por la derecha): Raúl Velázquez Ibero va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 4 per als visitants.
  • 181 Minuto 72 (Gol por el centro): Bruno Jonasson de Michigan va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 5 al minut 72. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 119 Minuto 78 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Justin Fink sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Diego Gascón que, efectivament, va fer pujar el 0 - 6!

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): Carles Federic Portal de Michigan, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 5, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 280 Minuto 67 (Ocasión de falta): El llançament de falta executat al minut 67 per Justin Fink va anar a parar a la creueta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Mthikraka Nkosi de Michigan va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.