Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Desconexion (121619) - Melque de Cercos (995265) » 209473336: T26/J11/IX

Liga 209473336 Información oficial sobre el partido 209473336 en Hattrick

11.04.2009 15:40:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 11 / IX.560 (60831)

A.C. Roumans Alineación oficial del equipo 'A.C. Roumans' en el partido 2 - 3 pepinos pingüinos Alineación oficial del equipo 'pepinos pingüinos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
A.C. Roumans Alineación oficial del equipo 'A.C. Roumans' en el partido 6 - 1 pepinos pingüinos Alineación oficial del equipo 'pepinos pingüinos' en el partido
Es un cenizo 6.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.86Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,2 % 0,1 % 1,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

A.C. Roumans

Goles Goles

  • 121 Minuto 14 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Leonardo Forjaz, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Roumans se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 14.
  • 101 Minuto 88 (Gol por el centro): Al minut 88, Thorleif Jensen es va obrir pas entre la defensa central dels visitants. El seu xut va esmicolar les estalactites que hi havia a l'escaire dret de la porteria. El marcador quedava 2 - 3, reduint la distància pels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Daniele Zini va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 212 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Xevi Vallejo va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 201 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Al minut 86, Gvidas Balkaitis va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Xavier Jiménez Pérez.
  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Daniele Zini de Roumans es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 16 (Tirita (médico)): Gvidas Balkaitis va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Roumans es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 85 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): No va ser un partit per als jugadors ràpids, cosa que va afectar especialment a Rami Ezzitouni.

pepinos pingüinos

Goles Goles

  • 164 Minuto 24 (Gol de penalti): Una entrada a destemps dins l'àrea local al minut 24 no va donar cap alternativa a l'àrbitre, que va xiular penal a favor de pingüinos. Aridane Vado el va llançar amb força i precisió. 1 - 1.
  • 135 Minuto 30 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Yoram Yesha'ayahu de pingüinos va demostrar la seva picardia en aprofitar un error defensiu per aconseguir el 1 - 2.
  • 181 Minuto 69 (Gol por el centro): Cristóbal Trenor va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 69, i va fer pujar el 1 - 3 per a pingüinos.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 11 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Antoni Teixidó va sorprendre tothom amb una passada llarguíssima als peus de Yoram Yesha'ayahu, que, també sorprès, va fer un control horrible i va perdre una oportunitat magnífica.
  • 283 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Cristóbal Trenor de pingüinos va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 74 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 280 Minuto 81 (Ocasión de falta): Manuel Nolla va mantenir els locals dins del partit quan va aconseguir aturar una falta directa de Aridane Vado que anava dirigida a l'arrel del pal esquerre de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Manolo Romero Pérez de pingüinos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 512 Minuto 87 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Manolo Romero Pérez de pingüinos es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 87.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 29 (Lesión): pingüinos es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Sergio Barrio no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Manolo Valsera al camp.