Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Meadas FC (1421973) - San Andres A.D.F (1454993) » 209473327: T26/J8/IX

Liga 209473327 Información oficial sobre el partido 209473327 en Hattrick

21.03.2009 15:40:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 8 / IX.560 (60831)

Flotting Team Alineación oficial del equipo 'Flotting Team' en el partido 3 - 3 atarrabo Alineación oficial del equipo 'atarrabo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Flotting Team Alineación oficial del equipo 'Flotting Team' en el partido 3 - 2 atarrabo Alineación oficial del equipo 'atarrabo' en el partido
Tiene un resultado normal 3.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
65,2 % 11,1 % 23,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Flotting Team

Goles Goles

  • 112 Minuto 22 (Gol por la izquierda): Al minut 22 del partit, el jugador Nordin van de Riet de Flotting va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 101 Minuto 66 (Gol por el centro): Els aficionats locals van tornar a confiar en el seu equip quan Julio Antonio del Mar Robisco, després d'una genial combinació pel centre, va reduir el marcador a 2 - 3 per a Flotting.
  • 111 Minuto 71 (Gol por el centro): Passat el minut 71 de joc, Ofek Fridman facilitava les coses al Flotting amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 15 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Orti Aranbide no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Laurín Isarbiribil estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 285 Minuto 25 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Flotting van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Álex Arasa, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 212 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Flotting Ofek Fridman quasi va assolir l'empat al minut 30 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 213 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Alejandro Notario de Flotting va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 31, però no va estar gaire encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 72, Nordin van de Riet de Flotting va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

atarrabo

Goles Goles

  • 171 Minuto 7 (Gol por el centro): Amb 7 minuts jugats, Benedykt Jachna de atarrabo va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 138 Minuto 26 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Moritz Fruehwirth la va rematar Aleksander Koczoń amb una magnífica volea que va fer pujar per a atarrabo el 1 - 2.
  • 182 Minuto 54 (Gol por la izquierda): Benedykt Jachna va aprofitar un error defensiu al minut 54, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 1 - 3 al marcador per a atarrabo.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Aleksander Koczoń de atarrabo va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 67 (Tirita): Al minut 67, Antonio Culqui de atarrabo es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.