Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Chesco Club (310408) - ALBERTO TEAM (314795) » 209456361: T26/J9/IX

Liga 209456361 Información oficial sobre el partido 209456361 en Hattrick

28.03.2009 15:40:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 9 / IX.257 (60528)

R.C.Virgen de Lluc Alineación oficial del equipo 'R.C.Virgen de Lluc' en el partido 0 - 6 ALBERTO TEAM Alineación oficial del equipo 'ALBERTO TEAM' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
R.C.Virgen de Lluc Alineación oficial del equipo 'R.C.Virgen de Lluc' en el partido 0 - 5 ALBERTO TEAM Alineación oficial del equipo 'ALBERTO TEAM' en el partido
Tiene un resultado normal 0.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

R.C.Virgen de Lluc

Goles Goles

  • 109 Minuto 38 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): L'imprevisible Daniel López va arriscar més del compte i va relliscar quan es disposava a fer una passada llarga a un company. En 张 (Zhang) 云荣 (Yunrong) va aprofitar el regal, anotant el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): En Jordi Sales va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 242 Minuto 67 (Ocasión de contra por la izquierda): El Virgen va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 67, però en Reinholds Biršāns va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 54 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 54, Nuno Zacarias de Virgen va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

ALBERTO TEAM

Goles Goles

  • 185 Minuto 39 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en 张 (Zhang) 云荣 (Yunrong), que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 182 Minuto 43 (Gol por la izquierda): Al minut 43 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Tijmen Lisser va ser l'anotador del 0 - 3.
  • 118 Minuto 44 (Gol evento especial córner peinado): ALBERTO va aconseguir el 0 - 4 gràcies a una jugada assajada de córner en què Atxart Goenaga, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Joakim Nederby que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 108 Minuto 60 (Gol evento especial imprevisible (general)): Joakim Nederby de ALBERTO va estar a l'alçada de la seva reputació de trobar maneres inesperades d'introduir la pilota al fons de la xarxa, quan es va inventar una passada cap al seu company Ronald Wasserloch que va completar la jugada que feia pujar el 0 - 5 al marcador.
  • 182 Minuto 65 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 65 de partit va donar a ALBERTO l'avantatge per 0 - 6. Adrao Saseta en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 280 Minuto 45 (Ocasión de falta): Ronald Wasserloch va estar a punt de donar un avantatge encara més gran als visitants, però el seu xut directe de falta va sortir fregant el travesser.
  • 284 Minuto 50 (Ocasión de penalti): Ronald Wasserloch de ALBERTO va fallar un penal al minut 50. El seu xut va sortir sense potència i el porter només va haver d'ajupir-se a recollir la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Joakim Nederby de ALBERTO es va emportar una amonestació al minut 29 per provocar un rival.